Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Dün driver güncellemesi yaptım ve güncellemeden sonra renk tonum griye kaçtı tüm renkler soluklaştı. Güncellediğim sürüm: 565.90. sorunu nasıl düzeltebilirim?
Dün driver güncellemesi yaptım ve güncellemeden sonra renk tonum griye kaçtı tüm renkler soluklaştı. Güncellediğim sürüm: 565.90. sorunu nasıl düzeltebilirim?
ygtylc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.916 Çözümler 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 5 Ekim 2024 #2 HDR ayarlarından olabilir mi?
Tuncxys Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 nvidia denetim masasından ayarlayabilirsin onu nvidia denetim masasına gir ekran sekmesinin atlında masaüstü renk ayarları olması lazım
nvidia denetim masasından ayarlayabilirsin onu nvidia denetim masasına gir ekran sekmesinin atlında masaüstü renk ayarları olması lazım
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 ygtylc dedi: HDR ayarlarından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... HDR ayarlarım tam olarak nerden kontrol etmeliyim? Eğer sürücü üzerindeki kişisel renk ayarlarıysa default olarak kullanıyorum zaten.
ygtylc dedi: HDR ayarlarından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... HDR ayarlarım tam olarak nerden kontrol etmeliyim? Eğer sürücü üzerindeki kişisel renk ayarlarıysa default olarak kullanıyorum zaten.
ygtylc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.916 Çözümler 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 5 Ekim 2024 #5 Crexyyy dedi: HDR ayarlarım tam olarak nereden kontrol etmeliyim? Eğer sürücü üzerindeki kişisel renk ayarlarıysa default olarak kullanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ayarlayabilirsin.
Crexyyy dedi: HDR ayarlarım tam olarak nereden kontrol etmeliyim? Eğer sürücü üzerindeki kişisel renk ayarlarıysa default olarak kullanıyorum zaten. Genişletmek için tıkla... Windows ayarlarından ayarlayabilirsin.
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #6 ygtylc dedi: Windows ayarlarından ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... HDR not supported yazıyor.
ygtylc dedi: Windows ayarlarından ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... HDR not supported yazıyor.
ygtylc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.916 Çözümler 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 5 Ekim 2024 #7 Bir de renk aralığı seçeneğinde sınırlı - tam ayarları olması lazım. NVIDIA denetim masasında bu ayar
Bir de renk aralığı seçeneğinde sınırlı - tam ayarları olması lazım. NVIDIA denetim masasında bu ayar
Tuncxys Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #8 Crexyyy dedi: HDR not supported yazıyor. Genişletmek için tıkla... hocam masaüstünde sağ tıkla nvidia denetim masasına gir ekran sekmesinden masaüstü renk ayarlarına gir digital vibrange arttır istediğin gibi
Crexyyy dedi: HDR not supported yazıyor. Genişletmek için tıkla... hocam masaüstünde sağ tıkla nvidia denetim masasına gir ekran sekmesinden masaüstü renk ayarlarına gir digital vibrange arttır istediğin gibi
Crexyyy Hectopat Katılım 20 Şubat 2022 Mesajlar 2.567 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #9 ygtylc dedi: Bir de renk aralığı seçeneğinde sınırlı - tam ayarları olması lazım. NVIDIA denetim masasında bu ayar Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim eski haline getirmiyor. Tuncxys dedi: hocam masaüstünde sağ tıkla nvidia denetim masasına gir ekran sekmesinden masaüstü renk ayarlarına gir doygunluğunu arttır istediğin gibi Genişletmek için tıkla... Mecbur elle istediğim hale getireceğim o zaman.
ygtylc dedi: Bir de renk aralığı seçeneğinde sınırlı - tam ayarları olması lazım. NVIDIA denetim masasında bu ayar Genişletmek için tıkla... İkisini de denedim eski haline getirmiyor. Tuncxys dedi: hocam masaüstünde sağ tıkla nvidia denetim masasına gir ekran sekmesinden masaüstü renk ayarlarına gir doygunluğunu arttır istediğin gibi Genişletmek için tıkla... Mecbur elle istediğim hale getireceğim o zaman.