NVIDIA güncellemesi sonrası RDR gibi oyunlarda FPS düşüşü

Acaxx

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GİGABYTE RTX4060 İNTEL İ3-13100F H610M
552.44 kullanıyorum şu anda mayıs 9'undan beri 2024 ama güncelledikten sonra RDR de kasma ve donma başladı hep FPS droplar aniden düşüşler eski sürücümü nasıl bulabilirim nasıl ulaşabilirim bilmiyorum yardım edin (not: Bilgisayarı 26 Ocakta aldım 2024)

Eski güncellemeye geri dönmeyi deneyebilirsin.

Yeni sürümü indirdiğin yerde eskiye dönme olması lazım bir bak istersen

Eski güncellemeye geri dönmeyi deneyebilirsin.

Yeni sürümü indirdiğin yerde eskiye dönme olması lazım bir bak istersen

Geforce dan indirmiştim ama nasıl dönülceğini bilmiyorum öyle bir seçenek yok açıkçası

Geforce dan indirmiştim ama nasıl dönülceğini bilmiyorum öyle bir seçenek yok açıkçası
bilgisayarda olan Geforce Experience

Burdan eskiyi indirebilirsin
hangisini indirceğimi bilmiyorumki

Burdan eskiyi indirebilirsin
Benim önceki sürücüyü nasıl bulucam ben ya

560.94 en günceli şu an onu kullan.
RDR de falan kasma yapmaz dimi oyunlareda en yeni sürücüler genelde iyi olmuyor çünkü birde sürücü DDU ile silip yüklemiyom ben direk yüklüyom öyle sorun olurmu

RDR de falan kasma yapmaz dimi oyunlareda en yeni sürücüler genelde iyi olmuyor çünkü birde sürücü DDU ile silip yüklemiyom ben direk yüklüyom öyle sorun olurmu
Şuan yüklediğin sürücü en güncelse sırayla en eskiye gideceksin mecbur. Büyül ihtimalle beta sürücülerden birini indirmişsin bende kasma yok.

Şuan yüklediğin sürücü en güncelse sırayla en eskiye gideceksin mecbur. Büyül ihtimalle beta sürücülerden birini indirmişsin bende kasma yok.
beta sürücü olup olmadığını nasıl biliyimki ben

mayısta çıkan bir güncelleme idi bende deneyim dedim ama pişman kaldım bilgisayarı 26 ocakta aldım içinde ne varsa o vardı hiç güncellememiştim zaten sonra bunu yükledikten sonra kasmaya başladı 552.44

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı