Forumda Adobe Photoshop kurulumu paylaşılmış olsa da Linux için orijinal Photoshop'un herhangi bir kurulum yolu bulunmuyor/du. Her sürümde de çalışmıyorlar, güncel sürüm için kurulum yöntemi sunan bir script bulunmuyor. Bulunan scriptler crack kurulumu yapıyorlar. Bugün Linux'ta orijinal Adobe...
Merhaba sevgili Technopat Sosyal kullanıcıları. Bir önceki rehberimde Linux'ta Photoshop kurulumunu anlatmıştım. Bugün ise Premiere Pro'yu nasıl kuracağınızı anlatacağım. Rehber Windows 10 veya 11 bulunan bir sanal makine kurulumunuz olduğunu varsaymaktadır. İlgili nedenler Photoshop...
Sorunsuz kullanıyorum. Evet resmi destek bulunmuyor ama Wine ile sorun çıkarmıyor.
Şu an Windows'un işletim sistemi olarak berbat olduğunu düşünüyorum. Windows'u hâlâ kullanılır tutan şey Microsoft değil, oyun ve uygulama şirketleri. Şirketler Windows için özel destek sunma çabasına girmese yani macOS ve Linux için eş değer destek sunsalar Windows kullanan kalmazdı. Windows destek olarak iyi, işletim sistemi olarak berbat.