ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 9 Ağustos 2021 #1 Warzone da NVIDIA highlights kullanıyorum ve sadece 10 saniyelik kayıtlar alıyor. Bazı zamanları oyunun senini de kayıt etmiyor. Hem oyun sesi sorunu nasıl çözülür hem de bu saniyelik kayıt süresini nasıl arttırabilir miyim? Dosya Ekleri img-4.jpg 194,1 KB · Görüntüleme: 119
Warzone da NVIDIA highlights kullanıyorum ve sadece 10 saniyelik kayıtlar alıyor. Bazı zamanları oyunun senini de kayıt etmiyor. Hem oyun sesi sorunu nasıl çözülür hem de bu saniyelik kayıt süresini nasıl arttırabilir miyim?
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 9 Ağustos 2021 #2 Alt + Z ayarlarında video görüntü yakalama kısmındaki üst kısımdan arttırabilirsiniz.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 9 Ağustos 2021 #3 kerb dedi: Alt + Z ayarlarında video görüntü yakalama kısmındaki üst kısımdan arttırabilirsiniz. Eki Görüntüle 1132337 Genişletmek için tıkla... Orada 8 dakika yazıyor ben de 20 dakika ya aldım ama yine de kendisi otomatik kayıt yapınca 10 saniye kayıt yapıyor.
kerb dedi: Alt + Z ayarlarında video görüntü yakalama kısmındaki üst kısımdan arttırabilirsiniz. Eki Görüntüle 1132337 Genişletmek için tıkla... Orada 8 dakika yazıyor ben de 20 dakika ya aldım ama yine de kendisi otomatik kayıt yapınca 10 saniye kayıt yapıyor.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 9 Ağustos 2021 #4 ElmalıGofret dedi: Orada 8 dakika yazıyor ben de 20 dakika ya aldım ama yine de kendisi otomatik kayıt yapınca 10 saniye kayıt yapıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun içinde Highlights ayarları varsa oradan da oyuna özel ayarlanıyor olabilir.
ElmalıGofret dedi: Orada 8 dakika yazıyor ben de 20 dakika ya aldım ama yine de kendisi otomatik kayıt yapınca 10 saniye kayıt yapıyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun içinde Highlights ayarları varsa oradan da oyuna özel ayarlanıyor olabilir.
ElmalıGofret Hectopat Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 667 Çözümler 6 Yer Kocaeli/İstanbul 9 Ağustos 2021 #5 kerb dedi: Oyunun içinde highlights ayarları varsa oradan da oyuna özel ayarlanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinden sadece highlights on/off yapabiliyoruz ne yazık ki.
kerb dedi: Oyunun içinde highlights ayarları varsa oradan da oyuna özel ayarlanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Oyun içerisinden sadece highlights on/off yapabiliyoruz ne yazık ki.