Allegro44 Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 254 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #1 GeForce Game Ready Driver'ı yukledikten sonra hızlı ve özel kurulum seçeneği çıkıyor, sizce hangisini seçmeliyim. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2023
GeForce Game Ready Driver'ı yukledikten sonra hızlı ve özel kurulum seçeneği çıkıyor, sizce hangisini seçmeliyim.
Neshter Hectopat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 3.416 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #2 Hızlı kurulum son kullanicilar için en iyisidir.
Beck Hectopat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2.122 Çözümler 15 4 Haziran 2023 #3 İlk defa kuruyorsanız Hızlı kurulum ile kurun, ekran kartını güncellerken ise ben genellikle özel kurulum seçip temiz kurulum seçiyorum.
İlk defa kuruyorsanız Hızlı kurulum ile kurun, ekran kartını güncellerken ise ben genellikle özel kurulum seçip temiz kurulum seçiyorum.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #4 Allegro44 dedi: GeForce Game Ready Driver'ı yukledikten sonra hızlı ve özel kurulum seçeneği çıkıyor, sizce hangisini seçmeliyim. Genişletmek için tıkla... Özel kurulumda neleri kurmak istediğini seçebiliyorsun birde istersen temiz yükleme seçeneği çıkıyor. Hızlıda ise direk bütün her şeyi kurup geçiyor.
Allegro44 dedi: GeForce Game Ready Driver'ı yukledikten sonra hızlı ve özel kurulum seçeneği çıkıyor, sizce hangisini seçmeliyim. Genişletmek için tıkla... Özel kurulumda neleri kurmak istediğini seçebiliyorsun birde istersen temiz yükleme seçeneği çıkıyor. Hızlıda ise direk bütün her şeyi kurup geçiyor.
Allegro44 Centipat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 254 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #5 Beck dedi: İlk defa kuruyorsanız Hızlı kurulum ile kurun, ekran kartını güncellerken ise ben genellikle özel kurulum seçip temiz kurulum seçiyorum. Genişletmek için tıkla... 2. Güncelleyişim. LerFly dedi: Özel kurulumda neleri kurmak istediğini seçebiliyorsun birde istersen temiz yükleme seçeneği çıkıyor. Hızlıda ise direk bütün her şeyi kurup geçiyor. Genişletmek için tıkla... Yani hangisini önerirsiniz.
Beck dedi: İlk defa kuruyorsanız Hızlı kurulum ile kurun, ekran kartını güncellerken ise ben genellikle özel kurulum seçip temiz kurulum seçiyorum. Genişletmek için tıkla... 2. Güncelleyişim. LerFly dedi: Özel kurulumda neleri kurmak istediğini seçebiliyorsun birde istersen temiz yükleme seçeneği çıkıyor. Hızlıda ise direk bütün her şeyi kurup geçiyor. Genişletmek için tıkla... Yani hangisini önerirsiniz.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #6 Allegro44 dedi: 2. Güncelleyişim. Yani hangisini önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana göre özel daha iyi. Ama nvidia denetim masasında kayıtlı ayarların varsa direk hızlı kurulum yap. ((G-SYNC, renk ayarları vb)
Allegro44 dedi: 2. Güncelleyişim. Yani hangisini önerirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bana göre özel daha iyi. Ama nvidia denetim masasında kayıtlı ayarların varsa direk hızlı kurulum yap. ((G-SYNC, renk ayarları vb)