hix7 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 7 Ocak 2023 #1 Video çekerken arkada Spotify açık onun sesini Video'ya duyurmama gibi bir yol var mı?
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #2 hix7 dedi: Video çekerken arkada Spotify açık onun sesini Video'ya duyurmama gibi bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Nvidia Sadece oyun seslerini kaydediyordu sanırım. Ayarlardan ayarlayabiliyorduk. Artı 0 Eksi
hix7 dedi: Video çekerken arkada Spotify açık onun sesini Video'ya duyurmama gibi bir yol var mı? Genişletmek için tıkla... Nvidia Sadece oyun seslerini kaydediyordu sanırım. Ayarlardan ayarlayabiliyorduk.
KS KS hix7 Hectopat Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 283 Çözümler 1 7 Ocak 2023 #3 Wopsle dedi: Nvidia Sadece oyun seslerini kaydediyordu sanırım. Ayarlardan ayarlayabiliyorduk. Genişletmek için tıkla... Baktım baya ama bulamadım. Artı 0 Eksi
Wopsle dedi: Nvidia Sadece oyun seslerini kaydediyordu sanırım. Ayarlardan ayarlayabiliyorduk. Genişletmek için tıkla... Baktım baya ama bulamadım.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #4 hix7 dedi: Baktım baya ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aksine sadece oyun seslerini alıyor. Masaüstü sesini almasını bir türlü sağlayamadım bu sistemde. Nedense öncekinde yapabiliyordum. Artı 0 Eksi
hix7 dedi: Baktım baya ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de aksine sadece oyun seslerini alıyor. Masaüstü sesini almasını bir türlü sağlayamadım bu sistemde. Nedense öncekinde yapabiliyordum.