yugizoh Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2021 #1 Ben bu teknolojiyi AMD ekran kartımda kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2021
hobidi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 1.153 Çözümler 2 4 Aralık 2021 #2 yugizoh dedi: Hocam ben bu teknolojiyi AMD ekran kartımda kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... AMD için FSR var diye biliyorum.
yugizoh dedi: Hocam ben bu teknolojiyi AMD ekran kartımda kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... AMD için FSR var diye biliyorum.
yugizoh Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2021 #3 hobidi dedi: AMD için FSR var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama benim oynadığım oyuna hala FSR desteği gelmedi
hobidi dedi: AMD için FSR var diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama benim oynadığım oyuna hala FSR desteği gelmedi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 5 Aralık 2021 #4 NVIDIA çapraz platform desteği var diyor, yani kullanılabilmeli. FSR, NVIDIA kartlarda çalışıyor.