Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar NVIDIA'nın oyunun renklerini canlandıran bir uyguluma var ama virus totelden tarattım trojan olarak gosteriyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Arkadaşlar NVIDIA'nın oyunun renklerini canlandıran bir uyguluma var ama virus totelden tarattım trojan olarak gosteriyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Lixue3 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.658 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #2 Curry dedi: Arkadaşlar NVIDIA'nın oyunun renklerini canlandıran bir uyguluma var ama virus totelden tarattım trojan olarak gosteriyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nin resmi sitesinden indirdiğin hiçbir şey virüslü olamaz hatadir.
Curry dedi: Arkadaşlar NVIDIA'nın oyunun renklerini canlandıran bir uyguluma var ama virus totelden tarattım trojan olarak gosteriyor. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nin resmi sitesinden indirdiğin hiçbir şey virüslü olamaz hatadir.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Eylül 2023 #3 Nereden indirdiğini paylaşabilir misin? Bu bayağı dallandı, incelemeye zamanım yok şu an.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #4 MaxSecure her şeyi trojan olarak algılar zaten. False-positive muhtemel.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Eylül 2023 #5 ferr dedi: MaxSecure her şeyi trojan olarak algılar zaten. False-positive muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hocam zip içeriğinde 46 tespitli dosya var. Rastgele birine tıkladım.
ferr dedi: MaxSecure her şeyi trojan olarak algılar zaten. False-positive muhtemel. Genişletmek için tıkla... Hocam zip içeriğinde 46 tespitli dosya var. Rastgele birine tıkladım.
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #6 Lixue3 dedi: NVIDIA'nin resmi sitesinden indirdiğin hiçbir şey virüslü olamaz hatadir. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın resmi sitesinde var mı hiç bakmadım. Nizel G dedi: Hocam ZIP içeriğinde 46 tespitli dosya var. Rastgele birine tıkladım. Eki Görüntüle 1939677 Genişletmek için tıkla... Oo iyi kurmamısım hocam.
Lixue3 dedi: NVIDIA'nin resmi sitesinden indirdiğin hiçbir şey virüslü olamaz hatadir. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın resmi sitesinde var mı hiç bakmadım. Nizel G dedi: Hocam ZIP içeriğinde 46 tespitli dosya var. Rastgele birine tıkladım. Eki Görüntüle 1939677 Genişletmek için tıkla... Oo iyi kurmamısım hocam.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Eylül 2023 #7 Guru3D sitesinden indirdin galiba NVIDIA resmi sitede böyle bir uygulama yok.
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #8 xResk dedi: Guru3D sitesinden indirdin galiba NVIDIA resmi sitede böyle bir uygulama yok. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi hocam orası.
xResk dedi: Guru3D sitesinden indirdin galiba NVIDIA resmi sitede böyle bir uygulama yok. Genişletmek için tıkla... Güvenilir mi hocam orası.
firefox_setup_exe Yoctopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 12 10 Eylül 2023 #9 TechPowerUp veya Guru3D gibi yerlerden indirin. Güvenilir.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Eylül 2023 #10 Curry dedi: Güvenilir mi hocam orası. Genişletmek için tıkla... Evet.