Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #11 xResk dedi: Guru3D sitesinden indirdin galiba NVIDIA resmi sitede böyle bir uygulama yok. Genişletmek için tıkla... Hocam dediginiz yerdede aynı sorun. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
xResk dedi: Guru3D sitesinden indirdin galiba NVIDIA resmi sitede böyle bir uygulama yok. Genişletmek için tıkla... Hocam dediginiz yerdede aynı sorun. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Eylül 2023 #12 Curry dedi: Oo iyi kurmamısım hocam. Genişletmek için tıkla... Virüs değil gibi duruyor, ama her yerden bir şey çıkarttığından tam bakamadım. Şuraya bak, neresi incelenebilir bunun? Şüpheli dosya diyorum.
Curry dedi: Oo iyi kurmamısım hocam. Genişletmek için tıkla... Virüs değil gibi duruyor, ama her yerden bir şey çıkarttığından tam bakamadım. Şuraya bak, neresi incelenebilir bunun? Şüpheli dosya diyorum.
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #13 Nizel G dedi: Hocam ZIP içeriğinde 46 tespitli dosya var. Rastgele birine tıkladım. Eki Görüntüle 1939677 Genişletmek için tıkla... @Nizel G hocam rica etsem şunu da inceler misiniz? Curry dedi: @Nizel G hocam rica etsem şunu da inceler misiniz? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Nizel G dedi: Hocam ZIP içeriğinde 46 tespitli dosya var. Rastgele birine tıkladım. Eki Görüntüle 1939677 Genişletmek için tıkla... @Nizel G hocam rica etsem şunu da inceler misiniz? Curry dedi: @Nizel G hocam rica etsem şunu da inceler misiniz? Genişletmek için tıkla... VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 10 Eylül 2023 #14 Curry dedi: @aerosimit hocam rica etsem şunu da inceler misiniz? Genişletmek için tıkla... İncelenemez. Şifreli sıkıştırılmış klasör barındırıyor.
Curry dedi: @aerosimit hocam rica etsem şunu da inceler misiniz? Genişletmek için tıkla... İncelenemez. Şifreli sıkıştırılmış klasör barındırıyor.
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Eylül 2023 #15 GeForce Experience ile renk ayarı falan vardı acaba sen karıştırdın mı?
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #16 Nizel G dedi: İncelenemez. Şifreli sıkıştırılmış klasör barındırıyor. Genişletmek için tıkla... hocam github dan güvenilirmidir peki VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
Nizel G dedi: İncelenemez. Şifreli sıkıştırılmış klasör barındırıyor. Genişletmek için tıkla... hocam github dan güvenilirmidir peki VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com
firefox_setup_exe Yoctopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 12 10 Eylül 2023 #17 Curry dedi: @Nizel G hocam rica etsem şunu da inceler misiniz? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Ki incelemeye gerek yok. Guru3D olsun TechPowerUp olsun son derece güvenilir. Şu meşhur Riva Tuner Statistics Server'i yayınlayan arkadaşlar.
Curry dedi: @Nizel G hocam rica etsem şunu da inceler misiniz? VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Genişletmek için tıkla... Ki incelemeye gerek yok. Guru3D olsun TechPowerUp olsun son derece güvenilir. Şu meşhur Riva Tuner Statistics Server'i yayınlayan arkadaşlar.
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #18 firefox_setup_exe dedi: Ki incelemeye gerek yok. Guru3D olsun TechPowerUp olsun son derece güvenilir. Şu meşhur riva tuner statistics Server'i yayınlayan arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam GitHub'dan da baktım kararsız kaldım nereden indirsem.
firefox_setup_exe dedi: Ki incelemeye gerek yok. Guru3D olsun TechPowerUp olsun son derece güvenilir. Şu meşhur riva tuner statistics Server'i yayınlayan arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hocam GitHub'dan da baktım kararsız kaldım nereden indirsem.
firefox_setup_exe Yoctopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 12 10 Eylül 2023 #19 Curry dedi: Hocam GitHub'dan da baktım kararsız kaldım nereden indirsem. Genişletmek için tıkla... Yahu kararsız kalacak ne var? GitHub linkini nereden aldın? Yollar mısın?
Curry dedi: Hocam GitHub'dan da baktım kararsız kaldım nereden indirsem. Genişletmek için tıkla... Yahu kararsız kalacak ne var? GitHub linkini nereden aldın? Yollar mısın?
Curry Decapat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2023 #20 firefox_setup_exe dedi: Yahu kararsız kalacak ne var? GitHub linkini nereden aldın? Yollar mısın? Genişletmek için tıkla... Releases · Orbmu2k/nvidiaProfileInspector buyurun hocam.
firefox_setup_exe dedi: Yahu kararsız kalacak ne var? GitHub linkini nereden aldın? Yollar mısın? Genişletmek için tıkla... Releases · Orbmu2k/nvidiaProfileInspector buyurun hocam.