NVIDIA, İsrailli sivil yardım kuruluşlarına 15 milyon dolarlık bağış yaptı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi ki baştan beri AMD'ciyim. Umarım AMD de aynı hatayı yapmaz.
AMD ile görüştüm Çınar Yaşar adlı arkadaşımız, eğer İsrail'e bağış yaparsanız sizi bırakacak milyar dolar zarara uğratacak diye ilettim umarım yapmazlar.. Bu arada "hata" derken anlamadım nerede hata yapmış Nvidia?

İyi ki baştan beri AMD'ciyim. Umarım AMD de aynı hatayı yapmaz.

Bence sen bilgisayarı at balkondan aşağı. Kim bilir ne gizli yardımlar dönmüştür. Sen gün yüzüne cikana göre laf yap.

Ciddi diyorum. Salla balkondan aşağı. Belki içindeki tüm markalar destek vermiştir.

Psikolojimi bozacak kadar araştırdım merak etmeyin. Bu arada topraklarını koruyor diye haklı mı yani?

İnsanların vatanı için direniş göstermesi haksızlık mı yani?

Eeeee, kırıldı mı RTX 4090'lar?

Şaka bir yana orada burada NVIDIA öven; şöyle DLSS, böyle RTX diyen, her fırsatta o rezil GeForce NOW sistemini öneren yayıncılar ne yapacak çok merak ediyorum.
NVIDIA övmeye devam edecekler? İsrail'e destek sağladığı için NVIDIA'nın kalitesi mi düştü anlamadım? Ne alaka?

Arkadaş biz ne yapabiliriz ki? Sanki Mercedes - Benz İsrail Savunma Bakanlığına milyonlarca avroluk yardım yaptı yapmasına ama hiç bir hükumet yetklisi arabasını yaktı mı? Milletvekilleri arabasını sattı mı? Cumhurbaşkanı S600'ünden vazgeçti mi? Tabi ki de hayır.
O Yüzden herkes kasasından çıkardığı ekran kartlarını derhal yerine taksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…