Ona bakarsak reisimizin oğlu da İsrail'e gemi gemi ticaret yapıyor. Sonra İsrail'e hayt huyt deyip duruyor ama sözde Osmanlı'nın torunu olanlar Filistin'in tarihini de gözden geçirsin Ya da bayrağının anlamının araştırsın.
İkisi de zulüm yapıyor derken? Kendi topraklarını işgalcilerden korumak isteyen halk nasıl oluyor da zulüm yapıyor. Gidip biraz durumları araştırın sonra gelip konuşun.
Şu anda çocukların ne suçu var? Dedesi suçlu diye çocuğu daha 11-12 yaşlarında tecavüze uğruyor. Sen bunu destekliyorsan bir psikiyatriste görünmeni tavsiye ederim.
O çocuklar da büyüyünce Türk düşmanı olacak. O milletten tarih boyunca sana ne hayır gelmiş de hümanistlik oynuyorsun burada. Hümanistlik insan olanlar için yapılır, malum millet için değil.
Kendi vatanımı savunmayacaksam ne yapacağım? Askerlik yapmak için 12 sene MEB müfredatı gibi eğitime ihtiyaç yok PMC şirketleri 6 ayda hazırlıyor elemanlarını, neyi abartıyorsun?