F Ferhat23 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Biz bir proje için jetson nano kullanacağız fakat 2 kamera kullanmamız gerekiyor 2 kamera aynı anda bir karta bağlanır mı?
Biz bir proje için jetson nano kullanacağız fakat 2 kamera kullanmamız gerekiyor 2 kamera aynı anda bir karta bağlanır mı?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 5 Ocak 2024 #2 Ferhat23 dedi: Biz bir proje için jetson nano kullanacağız fakat 2 kamera kullanmamız gerekiyor 2 kamera aynı anda bir karta bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla mümkün.
Ferhat23 dedi: Biz bir proje için jetson nano kullanacağız fakat 2 kamera kullanmamız gerekiyor 2 kamera aynı anda bir karta bağlanır mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla mümkün.
F Ferhat23 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 144 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #3 RufatM dedi: Bildiğim kadarıyla mümkün. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım ama bu konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım. Tam olarak nasıl mümkün olduğunu anlatabilir misiniz?
RufatM dedi: Bildiğim kadarıyla mümkün. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım ama bu konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım. Tam olarak nasıl mümkün olduğunu anlatabilir misiniz?
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.073 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 5 Ocak 2024 #4 Ferhat23 dedi: Biraz araştırdım ama bu konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım. Tam olarak nasıl mümkün olduğunu anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... JetBot GitHub - NVIDIA-AI-IOT/jetbot: An educational AI robot based on NVIDIA Jetson Nano. An educational AI robot based on NVIDIA Jetson Nano. - GitHub - NVIDIA-AI-IOT/jetbot: An educational AI robot based on NVIDIA Jetson Nano. github.com Jetson Nano kullanılarak geliştirilmiş olan Nvidia'nın robotu. Kamera kullanıyor.
Ferhat23 dedi: Biraz araştırdım ama bu konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım. Tam olarak nasıl mümkün olduğunu anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... JetBot GitHub - NVIDIA-AI-IOT/jetbot: An educational AI robot based on NVIDIA Jetson Nano. An educational AI robot based on NVIDIA Jetson Nano. - GitHub - NVIDIA-AI-IOT/jetbot: An educational AI robot based on NVIDIA Jetson Nano. github.com Jetson Nano kullanılarak geliştirilmiş olan Nvidia'nın robotu. Kamera kullanıyor.