Nvidia kartın Ati olarak gözükmesi

Surrealist Kasap

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Başıma garip bir olay geldi ve siz çözersiniz diye buraya geldim. Eski bir kasam var, bu kasa da Ati x1300 kartı vardı geçenlerde yandı ve Nvidia 6200 turbocache aldım. Lakin olay şurda sarpa sarıyor. Kasa nvidia kartı ati x1200 olarak görüyor. Nvidia'nın sitesinden nvidia için uygun driverı indiriyorum ama kurulurken driver için gerekli donanım bulunamadı diyor. Nvidia kartın arkasındaki vga girişe kabloyu taktığımda görüntü gelmiyor tv ye. Sadece anakarttaki vga girişine taktığımda görüntü alıyorum. Umarım açıklayıcı olmuştur.

Öncelikle, ATİ ile alakalı bütün sürücüleri kaldırıp deneyin.

Hayır gerek yok. Ben HDD hariç bütün sistemi değiştirdim. Formata gerek yok. Ama sizin durumunuzda format daha mantıklı. Temiz bir Windows 8.1 kurmanızı öneririm.

Arkadaşlar xp kurdum full her şey eksiksiz ama sorun devam ediyor.
xYzRaD.jpg

Arkadaşlar konu o değil. Bu komik olayın çözümü. Kasayı açıyorum bakıyorum Nvidia geforce 6200 turbocache kart masaüstüne bakıyorum Ati x1200.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı