Çözüldü NVIDIA kartları Hackintosh'da tanıtabilir miyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Uzun süre ardından Hackintosh kurmak istiyorum, eskiden NVIDIA kartlarda donanım hızlandırma için High Sierra veya aşağısı kurmak gerekiyordu. Bu durum değişti mi? Bir de hangi imajı önerirsiniz?

Çözüm
Peki yaşadığınız bu sorun nedir? Hangi NVIDIA ekran kartını tanıtmaktan bahsediyorsunuz? OpenCore High Sierra yapabilirsiniz(Rehberde anlattığım Catalina fakat aralarında bir fark olacağını düşünmüyorum.):
Peki yaşadığınız bu sorun nedir? Hangi NVIDIA ekran kartını tanıtmaktan bahsediyorsunuz? OpenCore High Sierra yapabilirsiniz(Rehberde anlattığım Catalina fakat aralarında bir fark olacağını düşünmüyorum.):

Çözüm

Ekran kartını tanıtmama rağmen Minecraft'da 50 FPS alıyordum, sanırım OptiFine kurmamıştım. Tekrar deneyeceğim, teşekkürler.

İmaj indirme bağlantısı bulamadım ama, atabilir misiniz?

Çok garip, 8K videoyu hızlıca ve iyi bir şekilde render alınabilirken oyun performansı Minecraft'da bile çok kötü. Yine de OpenCore'u denemek için kuracağım. Teşekkürler tekrardan.
Hangi NVIDIA ekran kartını tanıtmaktan bahsediyorsunuz?

GTX 1050 Ti, sizin desteklenen ekran kartları konunuzda maksimum High Sierra yazıyordu ben de onu kuracağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…