Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 7 Ekim 2022 #1 NVIDIA kartta nasıl FSR açılıyor? Yani bir şey mi indirmemiz lazım yoksa nasıl bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
NVIDIA kartta nasıl FSR açılıyor? Yani bir şey mi indirmemiz lazım yoksa nasıl bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ekim 2022 #2 Oyun destekliyorsa ayarlarından açılıyor. Ayrıca bir şey indirmeye gerek yok. Artı 0 Eksi
KS KS Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 7 Ekim 2022 #3 Cruslan dedi: Oyun destekliyorsa ayarlarından açılıyor. Ayrıca bir şey indirmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... İymiş Teşekkürler ben bir şey indircez zannediyordum. Artı 0 Eksi
Cruslan dedi: Oyun destekliyorsa ayarlarından açılıyor. Ayrıca bir şey indirmeye gerek yok. Genişletmek için tıkla... İymiş Teşekkürler ben bir şey indircez zannediyordum.