grajjj Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #1 Merhaba, bir hafta önce bir anda böyle bir sorun yaşamaya başladım. Alt F10 aldığımda, videolarda ghosting, pikselleşme gibi durumlar mevcut. Tüm ayarlarım hâlâ aynı olmasına rağmen bir anda bozuldu. Çözüm bulamadım.
Merhaba, bir hafta önce bir anda böyle bir sorun yaşamaya başladım. Alt F10 aldığımda, videolarda ghosting, pikselleşme gibi durumlar mevcut. Tüm ayarlarım hâlâ aynı olmasına rağmen bir anda bozuldu. Çözüm bulamadım.
brkdms Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 115 2 Haziran 2025 #2 Siz yine şanslısınız. Kliplerimin bazıları böyle sinir krizi geçiriyorum ve hiçbir düzeltme yolu yok.
Siz yine şanslısınız. Kliplerimin bazıları böyle sinir krizi geçiriyorum ve hiçbir düzeltme yolu yok.
grajjj Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2025 #3 brkdms dedi: Eki Görüntüle 2503991 Siz yine şanslısınız. Kliplerimin bazıları böyle sinir krizi geçiriyorum ve hiçbir düzeltme yolu yok. Genişletmek için tıkla... Son bir haftada mı yaşanmaya başladı?
brkdms dedi: Eki Görüntüle 2503991 Siz yine şanslısınız. Kliplerimin bazıları böyle sinir krizi geçiriyorum ve hiçbir düzeltme yolu yok. Genişletmek için tıkla... Son bir haftada mı yaşanmaya başladı?
brkdms Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 115 2 Haziran 2025 #4 Ocak ayından beri bununla boğuşuyorum hala çözümünü bulamadım.