NVIDIA kontrol panelinden G-Sync nasıl aktifleştirilir?

Mithril5

Megapat
Merhaba. NVIDIA kontrol panelinde G-Sync ayarlarına ulaşamıyorum. Nasıl aktifleştirebilirim?

G-Sync monitöründe kapalıdır belki monitör ayarlarından bir kontrol et, monitörde açık olunca direk geliyor oraya çünkü.

Şu videoda ne ile bağlantı yapmış bir bakar mısınız ? Bende bu TV modeli ile bilgisayarı bağlamaya çalışıyorum. Ama gsync menüsüne ulaşamadım. Ayrıca bu tv'de dp yok sanırım. Ama burada nasıl bağlamış onu anlayamadım. Konuya hakim biri varsa aydınlatırsa sevinirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FreeSync Premium Pro ile ilgili yenilik olarak HDMI üzerinden bunu sağlıyor olabilir, RTX 3000 serisi ile mümkün oluyor olabilir. FreeSync Premium Pro özelliğinin 43'' olan modelde bulunmadığı belirtilmiş sen hangisini kullanıyorsun?

Tv mi ekran kartı mı ?

TV modeline kendi sitesinden bakınca FreeSync Premium Pro özelliğinin 43" olan modelde kullanılamadığı belirtilmiş. TV'yi sordum yani.

FreeSync monitörlerde G-Sync aktif edebilme özelliği geldiğinde bu yalnızca DP kablo ile mümkündü. Şimdi FreeSync Premium Pro, HDMI 2.1 ve/veya RTX 3000 serisi bir ekran kartıyla HDMI ile de mümkün olmuş olabilir. Bir yerde kesin bir bilgi bulamadım.

@Yener K. HDMI ile FreeSync cihazlarda G-Sync özelliğini mümkün kılan teknoloji hakkında bir bilgin var mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…