MQhait Femtopat Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #11 O zaman ekran kartınız desteklemiyor Eger butceniz varsa eni bir ekran kartı alın.
B L A C K L I N E Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #12 MQhait dedi: O zaman ekran kartınız desteklemiyor Eger butceniz varsa eni bir ekran kartı alın. Genişletmek için tıkla... bunu idare etsin diye yeni almıştım
MQhait dedi: O zaman ekran kartınız desteklemiyor Eger butceniz varsa eni bir ekran kartı alın. Genişletmek için tıkla... bunu idare etsin diye yeni almıştım
baran_37 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Hp Pavilion Gaming-15 ec2036nt // İşlemci: Amd Ryzen 5 5600h // Ram Bellek: 8x8 3200mhz ddr4 ram // Depolama: WD Blue SN580 NVME SSD 500 GB/ Samsung 870 QVO 1TB Sata SSD // Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4 GB GDDR6 // İşletim Sistemi: Windows 10 // Ethernet: 50mbps download / 10mbps upload Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #13 B L A C K L I N E dedi: Eski sürücülerden indirmeye çalışıyorum ondan. Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü deneyin hata vermez hocam.
B L A C K L I N E dedi: Eski sürücülerden indirmeye çalışıyorum ondan. Genişletmek için tıkla... Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü deneyin hata vermez hocam.
B L A C K L I N E Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #14 MQhait dedi: O zaman ekran kartınız desteklemiyor Eger butceniz varsa eni bir ekran kartı alın. Genişletmek için tıkla... eski kartım bundan çok daha eskiydi geforce 8400GS kullaniodum baran_37 dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü deneyin hata vermez hocam. Genişletmek için tıkla... deniyorum baran_37 dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü deneyin hata vermez hocam. Genişletmek için tıkla... hala grafik sürücüsünde başarısız hatası alıyorum
MQhait dedi: O zaman ekran kartınız desteklemiyor Eger butceniz varsa eni bir ekran kartı alın. Genişletmek için tıkla... eski kartım bundan çok daha eskiydi geforce 8400GS kullaniodum baran_37 dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü deneyin hata vermez hocam. Genişletmek için tıkla... deniyorum baran_37 dedi: Driver Details | NVIDIA Download the <dd~LanguageName> <dd~Name> for <dd~OSName> systems. Released <dd~ReleaseDateTime> www.nvidia.com Bu sürücüyü deneyin hata vermez hocam. Genişletmek için tıkla... hala grafik sürücüsünde başarısız hatası alıyorum
baran_37 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Hp Pavilion Gaming-15 ec2036nt // İşlemci: Amd Ryzen 5 5600h // Ram Bellek: 8x8 3200mhz ddr4 ram // Depolama: WD Blue SN580 NVME SSD 500 GB/ Samsung 870 QVO 1TB Sata SSD // Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4 GB GDDR6 // İşletim Sistemi: Windows 10 // Ethernet: 50mbps download / 10mbps upload Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #15 B L A C K L I N E dedi: Eski kartım bundan çok daha eskiydi GeForce 8400GS kullanıyordum. Deniyorum. Hala grafik sürücüsünde başarısız hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu sürücüyü kurduğumda hata vs almamıştım. DDU programı kullandınızmı eski sürücüyü kaldırmak için.
B L A C K L I N E dedi: Eski kartım bundan çok daha eskiydi GeForce 8400GS kullanıyordum. Deniyorum. Hala grafik sürücüsünde başarısız hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ben bu sürücüyü kurduğumda hata vs almamıştım. DDU programı kullandınızmı eski sürücüyü kaldırmak için.
B L A C K L I N E Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #16 baran_37 dedi: Hocam ben bu sürücüyü kurduğumda hata vs almamıştım. DDU programı kullandınızmı eski sürücüyü kaldırmak için. Genişletmek için tıkla... güvenli modda değilde normal yapmaya çalıştım
baran_37 dedi: Hocam ben bu sürücüyü kurduğumda hata vs almamıştım. DDU programı kullandınızmı eski sürücüyü kaldırmak için. Genişletmek için tıkla... güvenli modda değilde normal yapmaya çalıştım
baran_37 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 59 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Hp Pavilion Gaming-15 ec2036nt // İşlemci: Amd Ryzen 5 5600h // Ram Bellek: 8x8 3200mhz ddr4 ram // Depolama: WD Blue SN580 NVME SSD 500 GB/ Samsung 870 QVO 1TB Sata SSD // Ekran Kartı: NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4 GB GDDR6 // İşletim Sistemi: Windows 10 // Ethernet: 50mbps download / 10mbps upload Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #17 B L A C K L I N E dedi: Güvenli modda değil de normal yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 aynı sürücüyü indirip kuruyor onu da kontrol edin Aygıt Yöneticisi'nden kurmakla uğraşmayın boşuna.
B L A C K L I N E dedi: Güvenli modda değil de normal yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows 10 aynı sürücüyü indirip kuruyor onu da kontrol edin Aygıt Yöneticisi'nden kurmakla uğraşmayın boşuna.
B L A C K L I N E Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #18 baran_37 dedi: Hocam Windows 10 aynı sürücüyü indirip kuruyor onu da kontrol edin Aygıt Yöneticisi'nden kurmakla uğraşmayın boşuna. Genişletmek için tıkla... Bekle hocam bi güvenli modda tekrar yapicam baran_37 dedi: Hocam Windows 10 aynı sürücüyü indirip kuruyor onu da kontrol edin Aygıt Yöneticisi'nden kurmakla uğraşmayın boşuna. Genişletmek için tıkla... Yaptim simdi ne yapmam lazim B L A C K L I N E dedi: Bekle hocam bir güvenli modda tekrar yapacağım. Yaptim simdi ne yapmam lazim. Genişletmek için tıkla... baran_37 dedi: Hocam Windows 10 aynı sürücüyü indirip kuruyor onu da kontrol edin Aygıt Yöneticisi'nden kurmakla uğraşmayın boşuna. Genişletmek için tıkla... Hala kurylmda ayni hatayi aliyorum. Son düzenleme: 26 Ocak 2024
baran_37 dedi: Hocam Windows 10 aynı sürücüyü indirip kuruyor onu da kontrol edin Aygıt Yöneticisi'nden kurmakla uğraşmayın boşuna. Genişletmek için tıkla... Bekle hocam bi güvenli modda tekrar yapicam baran_37 dedi: Hocam Windows 10 aynı sürücüyü indirip kuruyor onu da kontrol edin Aygıt Yöneticisi'nden kurmakla uğraşmayın boşuna. Genişletmek için tıkla... Yaptim simdi ne yapmam lazim B L A C K L I N E dedi: Bekle hocam bir güvenli modda tekrar yapacağım. Yaptim simdi ne yapmam lazim. Genişletmek için tıkla... baran_37 dedi: Hocam Windows 10 aynı sürücüyü indirip kuruyor onu da kontrol edin Aygıt Yöneticisi'nden kurmakla uğraşmayın boşuna. Genişletmek için tıkla... Hala kurylmda ayni hatayi aliyorum.