Eris Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 3 25 Nisan 2020 #1 Merhaba, Geforce Experience yüklenmediği için DDU ile ekran kartımın sürücüsünü kaldırdım ve şimdi aygıt yöneticisinde gözükmüyor, sürücüyü yeniden yüklemek istediğimde ise şu hatayı alıyorum. Yardım edebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2020
Merhaba, Geforce Experience yüklenmediği için DDU ile ekran kartımın sürücüsünü kaldırdım ve şimdi aygıt yöneticisinde gözükmüyor, sürücüyü yeniden yüklemek istediğimde ise şu hatayı alıyorum. Yardım edebilir misiniz?
rüzgar çifci Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İtopya yetkili servis 25 Nisan 2020 #2 Ekle kardır sil PC kapat aç yeniden indir ve kur.
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Nisan 2020 #3 DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Bu rehberi izleyerek kaldırıp, en baştan temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin.
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Bu rehberi izleyerek kaldırıp, en baştan temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 25 Nisan 2020 #4 Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa sürücüsünü kuramazsınız. Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa muhtemelen bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz. Dizüstü bilgisayarda önce Intel sürücüsü kurmanız gerekir. Ondan sonra NVIDIA kartınız gözükecektir. Sonrasında NVIDIA sürücüsünü kurabilirsiniz.
Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa sürücüsünü kuramazsınız. Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa muhtemelen bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz. Dizüstü bilgisayarda önce Intel sürücüsü kurmanız gerekir. Ondan sonra NVIDIA kartınız gözükecektir. Sonrasında NVIDIA sürücüsünü kurabilirsiniz.
Eris Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 3 25 Nisan 2020 #5 Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa sürücüsünü kuramazsınız. Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa muhtemelen bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz. Dizüstü bilgisayarda önce Intel sürücüsü kurmanız gerekir. Ondan sonra NVIDIA kartınız gözükecektir. Sonrasında NVIDIA sürücüsünü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam eklemeyi unutmuşum sadece NVIDIA ekran kartım gözükmüyor Intel ekran kartım gözüküyor. rüzgar çifci dedi: Ekle kardır sil PC kapat aç yeniden indir ve kur. Genişletmek için tıkla... Ekle kardır sil derken ne demek istediğinizi anlayamadım Daryl1dx dedi: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Bu rehberi izleyerek kaldırıp, en baştan temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten buradan izleyerek yapmıştım, ama maalesef böyle bir sorunla karşılaştım.
Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa sürücüsünü kuramazsınız. Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa muhtemelen bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz. Dizüstü bilgisayarda önce Intel sürücüsü kurmanız gerekir. Ondan sonra NVIDIA kartınız gözükecektir. Sonrasında NVIDIA sürücüsünü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam eklemeyi unutmuşum sadece NVIDIA ekran kartım gözükmüyor Intel ekran kartım gözüküyor. rüzgar çifci dedi: Ekle kardır sil PC kapat aç yeniden indir ve kur. Genişletmek için tıkla... Ekle kardır sil derken ne demek istediğinizi anlayamadım Daryl1dx dedi: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal Bu rehberi izleyerek kaldırıp, en baştan temiz kurulum yapmayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten buradan izleyerek yapmıştım, ama maalesef böyle bir sorunla karşılaştım.
rüzgar çifci Centipat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İtopya yetkili servis 25 Nisan 2020 #6 Buradan kaldır çözüm olacaktır.
Eris Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 3 25 Nisan 2020 #7 rüzgar çifci dedi: Eki Görüntüle 545088 Buradan kaldır çözüm olacaktır. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında program kaldırma yerine NVIDIA'ya ait hiçbir şey yok ki Yardım edebilir misiniz? Son düzenleme: 25 Nisan 2020
rüzgar çifci dedi: Eki Görüntüle 545088 Buradan kaldır çözüm olacaktır. Genişletmek için tıkla... Denetim masasında program kaldırma yerine NVIDIA'ya ait hiçbir şey yok ki Yardım edebilir misiniz?
mcman3161 Zeptopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2021 #8 Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa sürücüsünü kuramazsınız. Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa muhtemelen bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz. Dizüstü bilgisayarda önce Intel sürücüsü kurmanız gerekir. Ondan sonra NVIDIA kartınız gözükecektir. Sonrasında NVIDIA sürücüsünü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımcı olduğun için
Recep Baltaş dedi: Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa sürücüsünü kuramazsınız. Aygıt Yöneticisi altında ekran kartınız yoksa muhtemelen bir dizüstü bilgisayar kullanıyorsunuz. Dizüstü bilgisayarda önce Intel sürücüsü kurmanız gerekir. Ondan sonra NVIDIA kartınız gözükecektir. Sonrasında NVIDIA sürücüsünü kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler yardımcı olduğun için