S Sharpae Kilopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 62 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2019 #1 DDU ile kaldırdım sonra driverı yeniden kurmayı denedim ama sürekli başarısız oluyor. Driver olmayınca da çözünürlüğüm sürekli 1024x768'de kalıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2019
DDU ile kaldırdım sonra driverı yeniden kurmayı denedim ama sürekli başarısız oluyor. Driver olmayınca da çözünürlüğüm sürekli 1024x768'de kalıyor.
Fatih Işık Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 15 Aralık 2015 Mesajlar 4.242 Makaleler 2 Çözümler 497 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2019 #2 Ekrank kartı marka ve modeliniz nedir? Hangi şekilde kurmayı deniyorsunuz? GeForce Experience uygulaması ile kurmayı deneyebilirsiniz.
Ekrank kartı marka ve modeliniz nedir? Hangi şekilde kurmayı deniyorsunuz? GeForce Experience uygulaması ile kurmayı deneyebilirsiniz.
S Sharpae Kilopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 62 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Temmuz 2019 #3 Fatih Işık dedi: Ekrank kartı marka ve modeliniz nedir? Hangi şekilde kurmayı deniyorsunuz? GeForce Experience uygulaması ile kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım: Asus Geforce GTX 1050 Ti EX Nvidia'nın kendi sitesinden indirdim driver'ı. Zaten geforce experience da kurulmuyor onda da hata veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Temmuz 2019
Fatih Işık dedi: Ekrank kartı marka ve modeliniz nedir? Hangi şekilde kurmayı deniyorsunuz? GeForce Experience uygulaması ile kurmayı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım: Asus Geforce GTX 1050 Ti EX Nvidia'nın kendi sitesinden indirdim driver'ı. Zaten geforce experience da kurulmuyor onda da hata veriyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.759 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2019 #4 Windows 10 kullandığınızı varsayarak sürücünüz. http://tr.download.nvidia.com/Windows/430.86/430.86-desktop-win10-64bit-international-whql.exe Windows 1903 sürümüne geçtiniz mi ? Geçmediyseniz önce geçin. DDU ile Nvidia kaldırın ve sonra sürücüyü temiz kurulum işaretli olacak şekilde yüklmeye çalışın.
Windows 10 kullandığınızı varsayarak sürücünüz. http://tr.download.nvidia.com/Windows/430.86/430.86-desktop-win10-64bit-international-whql.exe Windows 1903 sürümüne geçtiniz mi ? Geçmediyseniz önce geçin. DDU ile Nvidia kaldırın ve sonra sürücüyü temiz kurulum işaretli olacak şekilde yüklmeye çalışın.