NVIDIA Kurulum Programı Başarısız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Denedim ama olmuyor aynı hatayı veriyor. Valla ne denediysem olmadı. Windows 7 kurucam birazdan.

Windows 7 Pro kurdum yine aynı hata. Ama bu sefer birşey dikkatimi çekti bios'ta vga card empty olarak görünüyor.

Sende intel IGP yok. Ancak sen birde ya ekran kartını değiştirmişsin yada vbıos güncellemişsin.
Önceki ekran kartı modelin ne idi? Şuanki gtx675mx gözüküyor ancak o anakartın modeli şu modelleri destekliyor;
GTX400 serisi, GTX560, GTX580, Quadro 5010M, Quadro FX2800M
Ayrıca AMD sürümü de destekliyor. Yani bu modellerden hangisini kullanıyordun? Önceki Vbıos yedeğini almış mı idin.

Ben bu laptopu birinden aldım. Aldığım kişi ekran kartını değiştirip bir üst sürümünü almış. Formattan önce bir sorun yoktu oyunları gayet düzgün bir biçimde oynuyordum. Vbios vs. o konularda bilgim yok.

Eski ekran kartı modelini öğrendim GTX 675M

Benim şuan kullandığım GTX 675MX

Tamam. Ben programı kurup bilgileri gönderiyorum.

Sorunu çözdüm. Aşşağıda ki video ki gibi yaptım oldu. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…