freakcnsl Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 1.940 Çözümler 9 8 Aralık 2021 #11 @Saint Lucia hocamızın dediği gibi çakışıyor. Yazıyor zaten.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #12 freakcnsl dedi: Hocam nasıl 10 saniyede hepsini yaptınız acaba. Daha önceden mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ağlamak Üzeredeyim. freakcnsl dedi: @Saint Lucia hocamızın dediği gibi çakışıyor. Yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartımda gözükmüyor.
freakcnsl dedi: Hocam nasıl 10 saniyede hepsini yaptınız acaba. Daha önceden mi yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ağlamak Üzeredeyim. freakcnsl dedi: @Saint Lucia hocamızın dediği gibi çakışıyor. Yazıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartımda gözükmüyor.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #13 Imparator878 dedi: Yüklenecek sürüm o. Hemde aygıt yöneticisinden bile gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile güvenli modda geçerli sürücünü kaldır ve tekrar güncel sürücüyü kurmaya çalış. Bunun için ağlamayalım dostum rica ediyorum.
Imparator878 dedi: Yüklenecek sürüm o. Hemde aygıt yöneticisinden bile gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... DDU ile güvenli modda geçerli sürücünü kaldır ve tekrar güncel sürücüyü kurmaya çalış. Bunun için ağlamayalım dostum rica ediyorum.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #14 Saint Lucia dedi: DDU ile güvenli modda geçerli sürücünü kaldır ve tekrar güncel sürücüyü kurmaya çalış. Bunun için ağlamayalım dostum rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücümü sildi uygulama.
Saint Lucia dedi: DDU ile güvenli modda geçerli sürücünü kaldır ve tekrar güncel sürücüyü kurmaya çalış. Bunun için ağlamayalım dostum rica ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sürücümü sildi uygulama.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #15 Imparator878 dedi: Eki Görüntüle 1236657 Sürücümü sildi uygulama. Genişletmek için tıkla... Kullandığın GPU nedir?
Imparator878 dedi: Eki Görüntüle 1236657 Sürücümü sildi uygulama. Genişletmek için tıkla... Kullandığın GPU nedir?
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #16 Saint Lucia dedi: Kullandığın GPU nedir? Genişletmek için tıkla... GTX1650
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #17 Imparator878 dedi: GTX1650 Genişletmek için tıkla... İşletim sistemin Windows 10 64 Bit mi?
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #18 Saint Lucia dedi: İşletim sistemin Windows 10 64 Bit mi? Genişletmek için tıkla... 11
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #19 Imparator878 dedi: 11 Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Bunu kuramıyor musun? Olmaz ise eski sürücüyü kur buradan Beta ve Arşiv Sürücüleri | NVIDIA Ve unutma DDU ile temiz kurulum yaptıktan sonra güncel WHQL olanı kuracaksın.
Imparator878 dedi: 11 Genişletmek için tıkla... Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Bunu kuramıyor musun? Olmaz ise eski sürücüyü kur buradan Beta ve Arşiv Sürücüleri | NVIDIA Ve unutma DDU ile temiz kurulum yaptıktan sonra güncel WHQL olanı kuracaksın.
Imparator878 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #20 Saint Lucia dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Bunu kuramıyor musun? Olmaz ise eski sürücüyü kur buradan Beta ve Arşiv Sürücüleri | NVIDIA Ve unutma DDU ile temiz kurulum yaptıktan sonra güncel WHQL olanı kuracaksın. Genişletmek için tıkla... Hangisini seçmeliyim?
Saint Lucia dedi: Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA www.nvidia.com.tr Bunu kuramıyor musun? Olmaz ise eski sürücüyü kur buradan Beta ve Arşiv Sürücüleri | NVIDIA Ve unutma DDU ile temiz kurulum yaptıktan sonra güncel WHQL olanı kuracaksın. Genişletmek için tıkla... Hangisini seçmeliyim?