İrfan Bey Hectopat Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2017 #1 Bu nVidia grafik sürücüsü Windows'un sürümüyle uyumlu değildir. Bu grafik sürücü uyumlu grafik donanımı bulamadı. Resim: Yardım ederseniz sevinirim. Yeni formatladım. Windows 10 64 bit kullanıyorum. Ekran kartım MSI GTX 1070 8G Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2017
Bu nVidia grafik sürücüsü Windows'un sürümüyle uyumlu değildir. Bu grafik sürücü uyumlu grafik donanımı bulamadı. Resim: Yardım ederseniz sevinirim. Yeni formatladım. Windows 10 64 bit kullanıyorum. Ekran kartım MSI GTX 1070 8G
N NejoQes Hectopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #2 İrfan Bey dedi: Bu nVidia grafik sürücüsü Windows'un sürümüyle uyumlu değildir. Bu grafik sürücü uyumlu grafik donanımı bulamadı. Resim: Eki Görüntüle 211685 Yardım ederseniz sevinirim. Yeni formatladım. Windows 10 64 bit kullanıyorum. Ekran kartım MSI GTX 1070 8G Genişletmek için tıkla... Kardeş çözebildin mi sorunu , aynı sorunu ben de yaşıyorum. Artı 0 Eksi
İrfan Bey dedi: Bu nVidia grafik sürücüsü Windows'un sürümüyle uyumlu değildir. Bu grafik sürücü uyumlu grafik donanımı bulamadı. Resim: Eki Görüntüle 211685 Yardım ederseniz sevinirim. Yeni formatladım. Windows 10 64 bit kullanıyorum. Ekran kartım MSI GTX 1070 8G Genişletmek için tıkla... Kardeş çözebildin mi sorunu , aynı sorunu ben de yaşıyorum.
Ogzayvaz Hectopat Katılım 3 Ağustos 2016 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2017 #3 İşlemci ne kullanıyorsunuz İntel’in kendi içindeki entegre grafik işlemci var ise driverlar arasında ilk olarak İntel’in ekran kartını yükleyiniz belki sorununuz düzelir Artı 0 Eksi
İşlemci ne kullanıyorsunuz İntel’in kendi içindeki entegre grafik işlemci var ise driverlar arasında ilk olarak İntel’in ekran kartını yükleyiniz belki sorununuz düzelir
N NejoQes Hectopat Katılım 26 Nisan 2017 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2017 #4 Kardeş windows 10'u güncelleyince sorun çözüldü , teşekkür ederim. Artı 0 Eksi