NVIDIA Kurulum programı devam edemiyor (Yeniden başlatın)

Reavak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar internette bu sorun hakkında birsürü konu açılmış fakat hiçbiri benim sorunumu çözemedi.

2 Aya yakındır ekran kartımı güncellemediğimi farkettim. Bunun için bilgisayarımda yüklü olan GeForce Experience'i açmayı denedim fakat açılmadı ve bu sorunu verdi
Bu sorunu internet üzerinden araştırdım, birkaç çözüm denedim Display Driver Uninstaller indirdim ve ekran kartımda dahil Nvidia PhysiX'i sildim. Daha sonra bilgisayarıma Nvidia'nın kendi sitesinden bulduğum en güncel ekran kartını yüklemeyi denedim ve benzer bir şekilde bu hatayı aldım.
Şu an bilgisayarıma ekran kartı sürücüsünü yükleyememekteyim, yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran kartım 960M ve işletim sistemi olarak Win 10 kullanmaktayım.

Bu sitede bulunuan bütün çözümleri okudum DDU ile ekran kartımı kaldırdım physiX programını silip en güncel ekran kartını tekrar tekrar yüklemeyi denedim ama karşıma hep aynı sorun çıkıyor, her zaman yeniden başlatmamı istiyor ve bunu yapınca birşey değişmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arka planda çalışan bir uygulama ekran kartını yüklemenize izin vermiyor ve buna bağlı olarak sürekli yeniden başlatmanızı istiyor olabilir. Başlangıç ekranının resmini çekip atar mısınız? Sağ alt köşeden gizli simgeleri göster deyip orada da çalışan uygulamaları bizimle resimli olarak paylaşınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…