ogitr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 27 Ocak 2025 #1 Bir şeyi test etmek için eski bir sürücü kurmam gerekiyor ama böyle bir hata alıyorum internetteki çözümler işe yaramadı farklı bir öneri arıyorum.
Bir şeyi test etmek için eski bir sürücü kurmam gerekiyor ama böyle bir hata alıyorum internetteki çözümler işe yaramadı farklı bir öneri arıyorum.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 3.027 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 ogitr dedi: Eki Görüntüle 2408976 Bir şeyi test etmek için eski bir sürücü kurmam gerekiyor ama böyle bir hata alıyorum internetteki çözümler işe yaramadı farklı bir öneri arıyorum. Genişletmek için tıkla... DDU ile driver sil yukle yap.
ogitr dedi: Eki Görüntüle 2408976 Bir şeyi test etmek için eski bir sürücü kurmam gerekiyor ama böyle bir hata alıyorum internetteki çözümler işe yaramadı farklı bir öneri arıyorum. Genişletmek için tıkla... DDU ile driver sil yukle yap.
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 27 Ocak 2025 #3 DDU ile temiz kurulum yapmayı denedin mi ?
ogitr Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 27 Ocak 2025 #4 Eymenz dedi: DDU ile driver sil yukle yap. Genişletmek için tıkla... Dreamwalker dedi: DDU ile temiz kurulum yapmayı denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Denedim sonuç aynı.
Eymenz dedi: DDU ile driver sil yukle yap. Genişletmek için tıkla... Dreamwalker dedi: DDU ile temiz kurulum yapmayı denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Denedim sonuç aynı.