whybulent Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 16 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #1 RTX 4060 laptopa sahibim. Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra CS 30 FPS alıyorum, nasıl duzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2025
RTX 4060 laptopa sahibim. Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra CS 30 FPS alıyorum, nasıl duzeltebilirim?
Cengizlo Picopat Katılım 1 Haziran 2025 Mesajlar 534 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #2 whybulent dedi: RTX 4060 laptopa sahibim. Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra CS 30 FPS alıyorum, nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürücüde problem yaşamadıysan ona dön. Yeni sürücüler sorunlu zaten. Önceki sürücüye dönmeden önce de DDU ile şu anki sürücüyü kaldır.
whybulent dedi: RTX 4060 laptopa sahibim. Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra CS 30 FPS alıyorum, nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Bir önceki sürücüde problem yaşamadıysan ona dön. Yeni sürücüler sorunlu zaten. Önceki sürücüye dönmeden önce de DDU ile şu anki sürücüyü kaldır.
Ben Carville Decapat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.762 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #3 whybulent dedi: RTX 4060 laptopa sahibim. Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra CS 30 FPS alıyorum, nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masasından kilit yemiş olabilirsin. Şurayı kontrol et. Ayrıca NVIDIA son sürümleri sıkıntı diyorlar yanlış bilmiyorsam, kendim yükseltmedim henüz.
whybulent dedi: RTX 4060 laptopa sahibim. Yeni güncellemeyi yaptıktan sonra CS 30 FPS alıyorum, nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... NVIDIA denetim masasından kilit yemiş olabilirsin. Şurayı kontrol et. Ayrıca NVIDIA son sürümleri sıkıntı diyorlar yanlış bilmiyorsam, kendim yükseltmedim henüz.
whybulent Femtopat Katılım 2 Haziran 2025 Mesajlar 16 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2025 #4 Ben Carville dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan kilit yemiş olabilirsin. Şurayı kontrol et. Eki Görüntüle 2559924 Ayrıca NVIDIA son sürümleri sıkıntı diyorlar yanlış bilmiyorsam, kendim yükseltmedim henüz. Genişletmek için tıkla... Ben bu ayarı hep kapatıyorum PC'yi yeniden başlattığımda yine sıfırlanıyor. Cengizlo dedi: Bir önceki sürücüde problem yaşamadıysan ona dön. Yeni sürücüler sorunlu zaten. Önceki sürücüye dönmeden önce de DDU ile şu anki sürücüyü kaldır. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım hocam eski olanı yükledim deneyeceğim teşekkür ederim.
Ben Carville dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan kilit yemiş olabilirsin. Şurayı kontrol et. Eki Görüntüle 2559924 Ayrıca NVIDIA son sürümleri sıkıntı diyorlar yanlış bilmiyorsam, kendim yükseltmedim henüz. Genişletmek için tıkla... Ben bu ayarı hep kapatıyorum PC'yi yeniden başlattığımda yine sıfırlanıyor. Cengizlo dedi: Bir önceki sürücüde problem yaşamadıysan ona dön. Yeni sürücüler sorunlu zaten. Önceki sürücüye dönmeden önce de DDU ile şu anki sürücüyü kaldır. Genişletmek için tıkla... Kaldırdım hocam eski olanı yükledim deneyeceğim teşekkür ederim.