2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 20 Mayıs 2022 #1 Evet başlıkta gördüğünüz yanlış değil: GitHub - NVIDIA/open-gpu-kernel-modules: NVIDIA Linux open GPU kernel module source NVIDIA Linux open GPU kernel module source. Contribute to NVIDIA/open-gpu-kernel-modules development by creating an account on GitHub. github.com GNU/Linux ve Kullanıcı Haberleri bölümlerinde göremeyince paylaşma gereği duydum. Sürprizbozan: Kaynak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Evet başlıkta gördüğünüz yanlış değil: GitHub - NVIDIA/open-gpu-kernel-modules: NVIDIA Linux open GPU kernel module source NVIDIA Linux open GPU kernel module source. Contribute to NVIDIA/open-gpu-kernel-modules development by creating an account on GitHub. github.com GNU/Linux ve Kullanıcı Haberleri bölümlerinde göremeyince paylaşma gereği duydum. Sürprizbozan: Kaynak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 20 Mayıs 2022 #2 277015 dedi: Evet başlıkta gördüğünüz yanlış değil: GitHub - NVIDIA/open-gpu-kernel-modules: NVIDIA Linux open GPU kernel module source NVIDIA Linux open GPU kernel module source. Contribute to NVIDIA/open-gpu-kernel-modules development by creating an account on GitHub. github.com GNU/Linux ve Kullanıcı Haberleri bölümlerinde göremeyince paylaşma gereği duydum. Sürprizbozan: Kaynak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @433815 hocam bunun konusunu acmisti.
277015 dedi: Evet başlıkta gördüğünüz yanlış değil: GitHub - NVIDIA/open-gpu-kernel-modules: NVIDIA Linux open GPU kernel module source NVIDIA Linux open GPU kernel module source. Contribute to NVIDIA/open-gpu-kernel-modules development by creating an account on GitHub. github.com GNU/Linux ve Kullanıcı Haberleri bölümlerinde göremeyince paylaşma gereği duydum. Sürprizbozan: Kaynak Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... @433815 hocam bunun konusunu acmisti.
4 433815 Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.238 Makaleler 2 Çözümler 22 20 Mayıs 2022 #3 Konusunu zaten açmıştım.
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 20 Mayıs 2022 #4 363652 dedi: @433815 hocam bunun konusunu acmisti. Genişletmek için tıkla... 433815 dedi: Konusunu zaten açmıştım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı haberleri ve GNU/Linux'a baktım sadece. Bilgilendirdiğiniz için sağ olun.
363652 dedi: @433815 hocam bunun konusunu acmisti. Genişletmek için tıkla... 433815 dedi: Konusunu zaten açmıştım. Genişletmek için tıkla... Kullanıcı haberleri ve GNU/Linux'a baktım sadece. Bilgilendirdiğiniz için sağ olun.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 20 Mayıs 2022 #5 Linux severler bunu beğendi. Kötü niyetli kişi bu kodları kullanıp ekran kartını kötü amaçlı kullanım için ayarlayabilir mi?
Linux severler bunu beğendi. Kötü niyetli kişi bu kodları kullanıp ekran kartını kötü amaçlı kullanım için ayarlayabilir mi?
2 277015 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.454 Makaleler 3 Çözümler 11 20 Mayıs 2022 #6 Yeniçocuk dedi: Linux severler bunu beğendi. Kötü niyetli kişi bu kodları kullanıp ekran kartını kötü amaçlı kullanım için ayarlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapsa bile bunu kurması var daha. Ve zaten o kadar kolay olsaydı yaşanırdı o zaman Intel ve AMD açık kaynak kodlu sürücüleri kullanıyor.
Yeniçocuk dedi: Linux severler bunu beğendi. Kötü niyetli kişi bu kodları kullanıp ekran kartını kötü amaçlı kullanım için ayarlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Yapsa bile bunu kurması var daha. Ve zaten o kadar kolay olsaydı yaşanırdı o zaman Intel ve AMD açık kaynak kodlu sürücüleri kullanıyor.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.203 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Mayıs 2022 #7 Yeniçocuk dedi: Linux severler bunu beğendi. Kötü niyetli kişi bu kodları kullanıp ekran kartını kötü amaçlı kullanım için ayarlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kötü amaçlı kullanım derken ? Mining gibi mi hocam ?
Yeniçocuk dedi: Linux severler bunu beğendi. Kötü niyetli kişi bu kodları kullanıp ekran kartını kötü amaçlı kullanım için ayarlayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kötü amaçlı kullanım derken ? Mining gibi mi hocam ?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 20 Mayıs 2022 #8 The Ruh hastasi dedi: Kötü amaçlı kullanım derken? Mining gibi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Şöyle hocam ekran kartının çalışmasını engelleyecek veya zarar verecek şekilde yapabilir mi? 277015 dedi: Yapsa bile bunu kurması var daha. Ve zaten o kadar kolay olsaydı yaşanırdı o zaman Intel ve AMD açık kaynak kodlu sürücüleri kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Malum kodlar ortaya çıkınca kötü niyetli programcılar ekran kartı çalışmasını veya zarar verecek şekilde yapabilir diye biraz ütopik düşündüm.
The Ruh hastasi dedi: Kötü amaçlı kullanım derken? Mining gibi mi hocam? Genişletmek için tıkla... Şöyle hocam ekran kartının çalışmasını engelleyecek veya zarar verecek şekilde yapabilir mi? 277015 dedi: Yapsa bile bunu kurması var daha. Ve zaten o kadar kolay olsaydı yaşanırdı o zaman Intel ve AMD açık kaynak kodlu sürücüleri kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Malum kodlar ortaya çıkınca kötü niyetli programcılar ekran kartı çalışmasını veya zarar verecek şekilde yapabilir diye biraz ütopik düşündüm.