NVIDIA manuel sürücü güncellemesinden sonra unsupported graphic card hatası veriyor

GabrielSara

Femtopat
Daha fazla  
HP Victus 16 RTX 4050'li laptop kullanıyorum. Birkaç gün önce NVIDIA tarayıcısı üzerinden Game Ready kategorisinin son driver sürümünü indirdim. Kuruluma geçerken hiçbir sıkıntı yoktu ama kurulumun 2-3.dakikasında unsupported Graphics Card uyarısını aldım. İlk başta çok umursamadım ama sonra içime bir kurt düştü ve tekrar güncellemeyi denedim ve yine aynı hatayı aldım. Bu sorunun çözümünü veya yöntemini bilen varsa bana çok yardımcı olmuş olur. Hatayı resim olarak bu konunun içine attım desteklerinizi bekliyorum.

resim_2023-02-17_191914034.png

HP Victus 16 RTX 4050'li laptop kullanıyorum. Birkaç gün önce NVIDIA tarayıcısı üzerinden Game Ready kategorisinin son driver sürümünü indirdim. Kuruluma geçerken hiçbir sıkıntı yoktu ama kurulumun 2-3.dakikasında unsupported Graphics Card uyarısını aldım. İlk başta çok umursamadım ama sonra içime bir kurt düştü ve tekrar güncellemeyi denedim ve yine aynı hatayı aldım. Bu sorunun çözümünü veya yöntemini bilen varsa bana çok yardımcı olmuş olur. Hatayı resim olarak bu konunun içine attım desteklerinizi bekliyorum.

Eki Görüntüle 2476337
Tekrar manuel indirmeye gidip şu kısma dikkat edip etmediğine bakarak indirip kurabilirsin. Eğer olmazsa diye bir önceki sürümü de indir. DDU ile silip öncekini kur.

1745427745284.png

Eki Görüntüle 2476337

Sorunun çözümü:
Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapın.

Sorunun çözümü:
Omen Gaming hub>graphics switcher>discrete yapın.
Şimdi baktım ama zaten discrate kısmındaymış

Tekrar manuel indirmeye gidip şu kısma dikkat edip etmediğine bakarak indirip kurabilirsin. Eğer olmazsa diye bir önceki sürümü de indir. DDU ile silip öncekini kur.

Eki Görüntüle 2476359
ddu dediğiniz şey ek bi uygulama mı yoksa bilgisayarın kendi içinde olan denetim masası tarzı bir şey mi ?

bunu indirdikten sonra herhangi bir siyah-mavi ekran veya bios ile düzelebilecek bir sorun veya hata almam değil mi ?

Şimdi baktım ama zaten discrate kısmındaymış.

DDU dediğiniz şey ek bir uygulama mı yoksa bilgisayarın kendi içinde olan Denetim Masası tarzı bir şey mi?

Bunu indirdikten sonra herhangi bir siyah-mavi ekran veya BIOS ile düzelebilecek bir sorun veya hata almam değil mi?

O halde sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar kur.

Şimdi baktım ama zaten discrate kısmındaymış

ddu dediğiniz şey ek bi uygulama mı yoksa bilgisayarın kendi içinde olan denetim masası tarzı bir şey mi ?

bunu indirdikten sonra herhangi bir siyah-mavi ekran veya bios ile düzelebilecek bir sorun veya hata almam değil mi ?
DDU ayrı bir program, ekran kartı sürücüleri bazen problem çıkartınca tam temizlenmediyse diye, yukarıda Einstein'ın verdiği rehberde kullanımı mevcut.

Versiyon düşürmeyi ihmal etme, düzgün yazılımlar yazılamadığından 10 yıla yakındır sürekli güncelleme alan yazılımlarla iş yapmaya çalışıyor dünya, o yüzden yeni yazılımlarda sorun çıkma ihtimali daha yüksek - önceki çalışanlara dönmek gerekiyor bu yüzden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı