pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #11 +Ek olarak oyun da oynuyorum. Ben de ekran kaydı konusunda AMD'nin sorun yarattığını duymuştum.
SharpeX Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 319 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 - 7700X - ASUS DUAL RTX 4070 - HYPERX FURY 16x2 6000MHZ RAM - Kingston 1TB 7000/5000MB/S M.2 SSD Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2023 #12 ProximusTwo dedi: O hatalar 400 ve 500 serisinde var. Yanlış biliyorsunuz. Birkaç tane cahil fanboyun konuşması tamamen bunlar. Frisby PSU kullanıp, Netac RAM takarsanız bilgisayara o bilgisayar zaten sorun çıkarır. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz için teşekkürler.
ProximusTwo dedi: O hatalar 400 ve 500 serisinde var. Yanlış biliyorsunuz. Birkaç tane cahil fanboyun konuşması tamamen bunlar. Frisby PSU kullanıp, Netac RAM takarsanız bilgisayara o bilgisayar zaten sorun çıkarır. Genişletmek için tıkla... Söylediğiniz için teşekkürler.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 9 Haziran 2023 #13 pasii dedi: +Ek olarak oyun da oynuyorum. Ben de ekran kaydı konusunda AMD'nin sorun yarattığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmıyor ki alakası yok
pasii dedi: +Ek olarak oyun da oynuyorum. Ben de ekran kaydı konusunda AMD'nin sorun yarattığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Sorun yaratmıyor ki alakası yok
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 9 Haziran 2023 #14 Loud dedi: Sorun yaratmıyor ki alakası yok Genişletmek için tıkla... AMD'nin yazılımını CS:GO bazen hile olarak algılayabiliyor. Arkadaşım yaşamıştı.
Loud dedi: Sorun yaratmıyor ki alakası yok Genişletmek için tıkla... AMD'nin yazılımını CS:GO bazen hile olarak algılayabiliyor. Arkadaşım yaşamıştı.
G GodsLonelyMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 1.334 Çözümler 10 Yer Samsun-Havza-Kocapınar Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 5 1600AF Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb Adata SU630 240GB WD BLUE 1TB 7200RPM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Haziran 2023 #15 pasii dedi: +Ek olarak oyun da oynuyorum. Ben de ekran kaydı konusunda AMD'nin sorun yarattığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Ekran kaydı konusunda anlık droplar ve fark edilebilen FPS düşüklüğü var.
pasii dedi: +Ek olarak oyun da oynuyorum. Ben de ekran kaydı konusunda AMD'nin sorun yarattığını duymuştum. Genişletmek için tıkla... Ekran kaydı konusunda anlık droplar ve fark edilebilen FPS düşüklüğü var.
pasii Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 472 Çözümler 1 9 Haziran 2023 #16 Loud dedi: Sorun yaratmıyor ki alakası yok Genişletmek için tıkla... Yanlış duymuş olabilirim.
Loud Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 830 Yer U.S.A. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Aircraft Engineer 9 Haziran 2023 #17 Ben NVIDIA karttada yaşadım 3.parti video kaydı programı ile belki oluyordur fakat özellikle AMD de olan bir şey değil. Yazılımdan yazılıma değişiyor.
Ben NVIDIA karttada yaşadım 3.parti video kaydı programı ile belki oluyordur fakat özellikle AMD de olan bir şey değil. Yazılımdan yazılıma değişiyor.