NVIDIA mı AMD mi?

Esad44

Centipat
Daha fazla  
Yaz ayında PC alacağım normalde RTX 4070 almayi düşünüyordum 23kya fakat zam gelmiş 25 olmuş en ucuzu sizce NVIDIA mı almalıyım yoksa AMD mi? Bütçe 22-23 civarı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz ayında PC alacağım normalde RTX 4070 almayi düşünüyordum 23kya fakat zam gelmiş 25 olmuş en ucuzu sizce NVIDIA mı almalıyım yoksa AMD mi? Bütçe 22-23 civarı olabilir.

Üretkenlik uygulamaları kullanacaksan NVIDIA. Sadece oyun oynayacaksan AMD. 2. el garantili 4070s, 7900GRE bulabilirsin o fiyatlara boşuna 4070 alma.

AMD almalısın bence.

Bütçeyi 4.000 TL arttırabilirsen 9070 al, 4070'ten %30 daha iyi, RT performansı olarak ta daha iyi.

Üretkenlik uygulamaları kullanacaksan NVIDIA. Sadece oyun oynayacaksan AMD. 2. el garantili 4070s, 7900GRE bulabilirsin o fiyatlara boşuna 4070 alma.

GRE ile XT aynı fiyatta şu an ileride ne olur bilemem ama bu kadar yakın olursa XT tercih etmesini öneririm.

Vay be cidden aynı fiyattalar. 2. elde fiyat farkları vardır sanırım yoksa XT alması çok daha mantıklı.

AMD fiyat performans olarak yükselişte. NVIDIA 5000 serisi ile sorunlu ve pahalı olarak başladı. AMD tercihim olurdu. Yazılım ile AMD daha da iyiye gidiyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…