Arkadaşlar elimde 240 Hz FreeSync bir monitör var. Oyunları 240 Hz oynamak istiyorum. NVIDIA ekran kartı alsam FPS'imi 237'ye falan sabitleyebilir miyim? Bir de hangi ekran kartını alsam oyunlarda daha iyi sonuç alırım?
Performans açısından değil.
Her oyunda 240Hz almak çok zor. AMD bana göre ekran kartı tarafında pek başarılı olamadı. NVİDİA'ya daha sıcak bakıyorum. Ekran kartı için bütçe ve işlemciyi belirtir misiniz?
Arkadaşlar elimde 240 Hz FreeSync bir monitör var. Oyunları 240 Hz oynamak istiyorum. NVIDIA ekran kartı alsam FPS'imi 237'ye falan sabitleyebilir miyim? Bir de hangi ekran kartını alsam oyunlarda daha iyi sonuç alırım?
Hem işlemci hem ekran kartı olarak AMD'ye alışamadım bir türlü nedense. NVIDIA bana daha iyi gibi geliyor. Önceden NVIDIA ve Intel dışında marka bilmezdim cahildim belki ondan kaynaklanıyor da olabilir
2 kere pc topladım. 2 sinede amd ekran kartı taktım RX serisinden f/p oranına bakıp aldım ama saçma sapan sıkıntılar cıkardı bana yani bütceni bilemem ama her ne olursa olsun bundan sonra alırsam üstüne koyup kesinlikle nvidia alıcam.
Katılmıyorum,Sapphire RX 5700 XT Nitro+ rakibi RTX2070 s ile başbaşa ve yaklaşık 700 lira fark var.Ayrıca soğutma bakımından çok daha üstün olduğundan overclock ile 2070s i çok rahat geçebiliyor
Benim sana önerim şu bak 2 kere rx serisi aldım watmann hatası olsun ısınma hatası olsun eğer bütçe sıkıntın yok ise RTX serisinden ekran kartını al için rahat olsun ben bu sıkıntıyı 2 kez yaşadım arkadaşlarım da yaşadı tesadüf olamaz