NVIDIA mı AMD mi?

bütçe sıkıntım yok

i7 9700k ile birlikte rx5700xt mi daha mantıklı yoksa rtx 2070 super mi
Bakın,hemen hemen başbaşa fps veriyorlar,10 oyunun 7’sinde RTX2070s önde,ancak 2070s’in en ucuzu inno3d marka ve rx5700xt’nin en performanlısı sapphire nitro+‘dan 700 lira kadar pahalı,nitro+ overclocka yatkındır ve aradaki bu burun farkını kaldırıyor.Yani size kalmış, Ray tracing teknolojisinden faydalanmak istiyorsanız üzerine 700 lira kadar ekleyip 2070s alabilirsiniz.

Kendim NVIDIA - 1050ti - kullanıyorum arkadaş sistemi benden sonra topladı. Kendisi RX 570 8 GB modelini aldı. Kendim de evine gittim baktım aynı ayarlarda arkada program açık değilken LOL'de 30-40 FPS fazla alıyor. CS'de ise 60-70 FPS'e çıkıyor. Üstelik ekran kartıma manuel olarak hayvan gibi OC yaptım aradaki farkı sen düşün. AMD 2 sıkıntısı var birisi ısınma diğeri yazılım. Yazılıma bir şey yapamazsın ama havalandırması iyi bir kasa alacaksan AMD'nin hiçbir modelinde sorun yaşamassın ama havalandırması kötü kasalarda bazı markalar sorun çıkartabiliyor.

Anca
Üst segmentte bana göre AMD alınmaz. O kadar para verdikten sonra da yok ısınma sorunuydu yok Wattman hatasıydı uğraşmak istemezsin bence. NVIDIA RTX 2070S alabilirsin, kesinlikle pişman olmazsın.
Ancak dediğim gibi nitro+ modelinde ısınma problemi kesinlikle yok,ve wattman hatasını herkes alacak diye birşey de yok ve olursa da bunun üstesinden gelen çok kullanıcı var

Üst segmentte bana göre AMD alınmaz. O kadar para verdikten sonra da yok ısınma sorunuydu yok Wattman hatasıydı uğraşmak istemezsin bence. NVIDIA RTX 2070S alabilirsin, kesinlikle pişman olmazsın.
Bu arkadaşın dediği çok önemli bu arada RTX serisinden birini alacak paranız varsa RTX alın, ne yazılımla, ne ısınmayla uğraşırsınız. RTX 2060 3500 TL'ymiş bunun altında bir şey alacaksanız RX serisi almanız daha mantıklı bence.

ray tracing nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…