nVidia' mı bilgisayarım okuyamıyor.

ErTeCa

Hectopat
Daha fazla  
Bu tür şeylerde yeni olduğum için nasıl bir bilgi paylaşacağımı kestiremedim. Bu yüzden basitçe anlatayım.
İlk aldığım zamanımda bilgisayarım ( Acer Aspire V3-772G) sorunsuz bir şekilde hatta ileri seviyede bir performans veriyordu ancak 8-9 ay sonra Kernel mode hatasıyla başladı ve beni değişik yaptırımlara zorladı. Bayağı bi zorlandıktan sonra bilgisayarımı az da olsa eskiye döndürebildim ancak tabii ki %40 performans düşüşüyle şuan ise sadece İntel HD Graphics 4600 ile çalışıyor, her nVidia yükleyişimden sonra hangi oyunumu açarsam açayım mavi ekran verip yeniden başlatıyor. Pek çok arama çalışmasına giriştim hatta bu sırada orjinal Windows 8' imi silip Windows 7 bile yükledim bu yüzden çoğu Acer avantajımı kaybettim. Servis gerçekten canımı sıktığı için göndermekten çekindim kendim çözüm aradım ve gayet tabi ceremesini de çektim, güzel bir tecrübe fakat acı bir duygu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…