Yeni PC almayı düşünüyorum ama içerisinde RX 6600 ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5500 işlemci var AMD ekran kartı uzun vadede sorun çıkartır mı oyun oynamak için alıyorum.
Çıkarmaz birisi çok iyi birisi çok kötü algısı var bazı insanlarda ikisi de sizi tatmin edecektir. Ancak o PSU'yu değiştirebilirseniz sizin için iyi olur.
Sadece oyun oynayacaksanız AMD ekran kartları bana göre daha alınası. 1080p için 6600 XT çok iyi bir tercih olacaktır. 6600 da üzmez.
AMD'de oyunlarda hiç problem yaşamadım fakat chrome'da siyah ekran sorunu oluyor ara ara video izlerken. O yüzden Firefox'a geçtim. Şu anlık sıkıntı yok. @kino@Emma Stone sizde Chrome'da sorunlar var mı?
AMD ekran kartları şu anda fiyat/performans açısından çok iyi konumda. Sırf rekabet ettiği için bile AMD ekran kartı tercih edilir. Bu MSI sisteme bakabilirsin:
Alert 6600 | Intel i5 10400F | 2 x 8 GB DDR4 | Radeon RX 6600 8 GB | 500 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
www.incehesap.com
3 gün önce DA'nın çıkartmış olduğu 10.000 TL'lik hazır sistemden eser yok maalesef.