Y YARDIM35.5 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 Merhaba, benim mavi ekran sorunum var. DDU ile sürücüyü sillip WHQL yüklemem istendi. NVIDIA sitesinden indridiğim WHQL sürücüsünü indirdim, güncellemesini çalıştırınca şöyle bir ekran geldi. Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri IMG_20210512_034715.jpg 180,1 KB · Görüntüleme: 36 Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2021
Merhaba, benim mavi ekran sorunum var. DDU ile sürücüyü sillip WHQL yüklemem istendi. NVIDIA sitesinden indridiğim WHQL sürücüsünü indirdim, güncellemesini çalıştırınca şöyle bir ekran geldi. Ne yapmalıyım?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 12 Mayıs 2021 #2 "Yine de çalıştır" seçeneğine bas. İstersen GeForce Experience ile de indirebilirsin.
Y YARDIM35.5 Femtopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #3 AXCHNEER dedi: "Yine de çalıştır" seçeneğine bas. İstersen GeForce Experience ile de indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler. Şimdi burdan geforce experience mi seceym. benımki oyun bilgisayarı değil. oyunda oynamıyorum ama bilemdim Dosya Ekleri IMG_20210512_042551.jpg 200 KB · Görüntüleme: 25
AXCHNEER dedi: "Yine de çalıştır" seçeneğine bas. İstersen GeForce Experience ile de indirebilirsin. Genişletmek için tıkla... çok teşekkürler. Şimdi burdan geforce experience mi seceym. benımki oyun bilgisayarı değil. oyunda oynamıyorum ama bilemdim
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 12 Mayıs 2021 #4 YARDIM35.5 dedi: Çok teşekkürler. Şimdi buradan GeForce Experience mi seceym. Benımki oyun bilgisayarı değil. Oyunda oynamıyorum ama bilemdim. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri otomatik yüklemek istiyorsanız GeForce Experience indirebilirsiniz. Tasarım için kullanacaksanız Studio Driver indirin.
YARDIM35.5 dedi: Çok teşekkürler. Şimdi buradan GeForce Experience mi seceym. Benımki oyun bilgisayarı değil. Oyunda oynamıyorum ama bilemdim. Genişletmek için tıkla... Sürücüleri otomatik yüklemek istiyorsanız GeForce Experience indirebilirsiniz. Tasarım için kullanacaksanız Studio Driver indirin.