NVIDIA MX130 için sürücü önerisi

Bbugraa

Femtopat
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, Lenovo IdeaPad 3 adında bir laptopa sahibim. Yaklaşık 3 sene oldu alalı. İşlemcisi i5-10210U, ekran kartı NVIDIA MX130, RAM 8 GB, depolama 512 GB. İlk zamanlar logo tasarımı veya edit programları için kullanıyordum. Daha sonra biraz can sıkıntısından Roblox oynadım, 2 sene kadar. Ardından Steam'de GTA 5 gibi oyunlar oynamaya başladım, GTA 5 dahil. En son 576.02 sürücü güncellemesi geldi, güncelledim. Daha geçen günlerde GTA 5'te maksimum işlemci ve ekran kartı sıcaklığı 65°C'yi görürken, şimdi FS17'de 70°C'leri görüyorlar. Bu laptopta ilk defa bu değerleri gördüğüm için riske atmak istemedim. Şu anlık ağır oyunlar çalıştırmıyorum. ChatGPT ile konuştum, 441.81 sürücüsünün MX130 ile uyum sağlayacağını söyledi ancak sürücüyü bulamadım. 418 veya 441 gibi eski sürücüleri gerçekten kurmalı mıyım? Ayrıca aşırı ısınmadan kaçınmak istiyorum, neler yapabilirim? İyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, Lenovo IdeaPad 3 adında bir laptopa sahibim. Yaklaşık 3 sene oldu alalı. İşlemcisi i5-10210U, ekran kartı NVIDIA MX130, RAM 8 GB, depolama 512 GB. İlk zamanlar logo tasarımı veya edit programları için kullanıyordum. Daha sonra biraz can sıkıntısından Roblox oynadım, 2 sene kadar. Ardından Steam'de GTA 5 gibi oyunlar oynamaya başladım, GTA 5 dahil. En son 576.02 sürücü güncellemesi geldi, güncelledim. Daha geçen günlerde GTA 5'te maksimum işlemci ve ekran kartı sıcaklığı 65°c'yi görürken, şimdi FS17'de 70°c'leri görüyorlar. Bu laptopta ilk defa bu değerleri gördüğüm için riske atmak istemedim. Şu anlık ağır oyunlar çalıştırmıyorum. ChatGPT ile konuştum, 441.81 sürücüsünün MX130 ile uyum sağlayacağını söyledi ancak sürücüyü bulamadım. 418 veya 441 gibi eski sürücüleri gerçekten kurmalı mıyım? Ayrıca aşırı ısınmadan kaçınmak istiyorum, neler yapabilirim? İyi geceler.

Laptop için o sıcaklıklar gayet iyi. En son sürücü neyse onu kurun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı