NVIDIA nasıl driver sürümü düşürülür?

Schizophren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Kullandığım ekran kartı 1660S ve NVIDIA yakın zamanda çıkarmış olduğu, halen de çıkarmakta olduğu driverlerı benim kartımdan ziyade 3000, bilemediniz 2000 serisi ile uyumlu. Yani yeni gelen driverlardan benim payıma düşen bir şey yok. Oyunlarda almış olduğum hataları insanlar sürüm düşürerek çözmüş, denemekten zarar gelmeyeceğine göre bende denemek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Sürümleri sırayla deneyebilirsin. X sürümü benim sistemimde stabil çalışırken, senin sisteminde stabil çalışmayabilir.
Manuel olarak driver yüklemek için NVIDIA sitesine girdiğimde erişim engellendi hatası alıyorum, başka güvenilir bir kaynak var mı?

Çözdüm bir şekilde sorunu, yani indirdim istediğim driver'ı.
460 sürümünden önce indirdiğim her driver ekranda titremeye sebebiyet veriyor. Eskiye ait indirdiğim driverlar sorunumu çözüyor fakat titreme oluyor. DDU ile kaldırıp güncel driver indirince sorun çözülüyor fakat stabil değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı