NVIDIA NIS gözükmüyor

arcturussa

Hectopat
Daha fazla  
1648415345319.png

Son sürücüleri yüklememe rağmen görüntü ölçeklendirme yok. Ekran kartım GeForce GTX 1650 laptop kullanıyorum. GeForce Experience uygulamasına da baktım fakat orada da yok yardım eder misiniz?

Eki Görüntüle 1344256

Son sürücüleri yüklememe rağmen görüntü ölçeklendirme yok. Ekran kartım GeForce GTX 1650 laptop kullanıyorum. GeForce Experience uygulamasına da baktım fakat orada da yok yardım eder misiniz?

Dizüstü bilgisayarlarda dahili grafik birimi tamamen iptal edilmediği sürece nıs özelliğini kullanmanız mümkün değil. Bazı laptoplarda bu BIOS'da bulunan MUX ayarı ile yapılabiliyor.

Dizüstü bilgisayarlarda dahili grafik birimi tamamen iptal edilmediği sürece nıs özelliğini kullanmanız mümkün değil. Bazı laptoplarda bu BIOS'da bulunan MUX ayarı ile yapılabiliyor.
Mux tam olarak ne oluyor?
2. bir ekran kullanırsan MUX olmasa bile bu özellik açılabiliyormuş öyle duydum.
Kaynağını biliyorsanız atarmısınız? Eğer MUX olmadan yapabiliyorsam çok iyi olur.
MUX ayarı sanırım bende var. MUX Switch özelliğini ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
MUX tam olarak ne oluyor?

Kaynağını biliyorsanız atar mısınız? Eğer MUX olmadan yapabiliyorsam çok iyi olur.

MUX ayarı sanırım bende var. MUX Switch özelliğini ne yapmam gerekiyor?

Dahili grafik birimini kapatmanız gerek, tam olarak nasıl belirtilmiştir bilmiyorum.

Dahili grafik birimini kapatmanız gerek, tam olarak nasıl belirtilmiştir bilmiyorum.
BIOS'tan baktım ama bulamadım. Advanced settingste bir tuş kombinasyonu yapınca yeni ayarlar açılıyormuş nasıl olduğunu bilmiyorum. Bu arada bilgisayarım Asus Vivobook X571LH.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı