S Sniper007camesbond Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 30 Çözümler 1 14 Ekim 2022 #1 NVIDIA Denetim Masası ayarları içerisinde bulunan görüntü ölçeklendirme ayarını açamıyorum. Ayarı açtığımda ekran 2 defa gidip geliyor daha sonra otomatik olarak ayar kapanıyor. Yardım edebilir misiniz? Ekran kartı: GTX 1050 4 GB.
NVIDIA Denetim Masası ayarları içerisinde bulunan görüntü ölçeklendirme ayarını açamıyorum. Ayarı açtığımda ekran 2 defa gidip geliyor daha sonra otomatik olarak ayar kapanıyor. Yardım edebilir misiniz? Ekran kartı: GTX 1050 4 GB.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #2 Önce Experience ile açınız sonra Denetim Masası'ndan yapınız açık konumuna geldiğinde nıs logosunu göstermek için tik işareti var ona da basınız.
Önce Experience ile açınız sonra Denetim Masası'ndan yapınız açık konumuna geldiğinde nıs logosunu göstermek için tik işareti var ona da basınız.
S Sniper007camesbond Kilopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 30 Çözümler 1 14 Ekim 2022 #3 Technomancer18 dedi: Önce Experience ile açınız sonra Denetim Masası'ndan yapınız açık konumuna geldiğinde nıs logosunu göstermek için tik işareti var ona da basınız. Genişletmek için tıkla... Evet tam da konuyu kaldırmaya girmiştim mesaj atmışsınız tam olarak öyle yaptım yine de teşekkür ederim.
Technomancer18 dedi: Önce Experience ile açınız sonra Denetim Masası'ndan yapınız açık konumuna geldiğinde nıs logosunu göstermek için tik işareti var ona da basınız. Genişletmek için tıkla... Evet tam da konuyu kaldırmaya girmiştim mesaj atmışsınız tam olarak öyle yaptım yine de teşekkür ederim.
Technomancer18 Decapat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.139 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2022 #4 Rica ederim iyi sosyaller.