W Watch1q Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #1 Merhaba herkese ben GTX 1050 Ti ekran kartına sahibim NVIDIA Denetim Masası'ndan ölçeklendirme ayarını GPU mu ekran mi yapmalıyım CS:GO için soruyorum genel performansı ve lag sorunu hangisinde olur veya olmaz ya da hangisi daha iyi?
Merhaba herkese ben GTX 1050 Ti ekran kartına sahibim NVIDIA Denetim Masası'ndan ölçeklendirme ayarını GPU mu ekran mi yapmalıyım CS:GO için soruyorum genel performansı ve lag sorunu hangisinde olur veya olmaz ya da hangisi daha iyi?
metehan5 Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 255 1 Şubat 2023 #2 Önerilen ayarda GPU dur GPU da kullanın hocam.
W Watch1q Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 metehan5 dedi: Önerilen ayarda GPU dur GPU da kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Bundan bahsediyorum hocam GPU mu olmalı. Dosya Ekleri Screenshot_2023-02-01-19-21-57-050_com.android.chrome.jpg 36,5 KB · Görüntüleme: 210
metehan5 dedi: Önerilen ayarda GPU dur GPU da kullanın hocam. Genişletmek için tıkla... Bundan bahsediyorum hocam GPU mu olmalı.
metehan5 Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 255 1 Şubat 2023 #4 Watch1q dedi: Bundan bahsediyorum hocam GPU mu olmalı. Eki Görüntüle 1653437 Genişletmek için tıkla... Ha çok pardon ekranda kullanman lazım GPU alma onu önermem. Lag veya FPS'i etkileyecek şeyler bu ayar değildir bunu ekranda tutun.
Watch1q dedi: Bundan bahsediyorum hocam GPU mu olmalı. Eki Görüntüle 1653437 Genişletmek için tıkla... Ha çok pardon ekranda kullanman lazım GPU alma onu önermem. Lag veya FPS'i etkileyecek şeyler bu ayar değildir bunu ekranda tutun.
W Watch1q Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #5 metehan5 dedi: Ha çok pardon ekranda kullanman lazım GPU alma onu önermem. Lag veya FPS'i etkileyecek şeyler bu ayar değildir bunu ekranda tutun. Genişletmek için tıkla... CS:GO için iyi mi yani ekran da tutmalıyım değil mi GPU da lag falan oluyor.
metehan5 dedi: Ha çok pardon ekranda kullanman lazım GPU alma onu önermem. Lag veya FPS'i etkileyecek şeyler bu ayar değildir bunu ekranda tutun. Genişletmek için tıkla... CS:GO için iyi mi yani ekran da tutmalıyım değil mi GPU da lag falan oluyor.
metehan5 Kilopat Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 255 1 Şubat 2023 #6 Watch1q dedi: CS:GO için iyi mi yani ekran da tutmalıyım değil mi GPU da lag falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten bütün oyunlarda ekranda kalması gerekiyor GPU da kullanma ekranda kullan.
Watch1q dedi: CS:GO için iyi mi yani ekran da tutmalıyım değil mi GPU da lag falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Kanka zaten bütün oyunlarda ekranda kalması gerekiyor GPU da kullanma ekranda kullan.
W Watch1q Hectopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 278 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #7 metehan5 dedi: Kanka zaten bütün oyunlarda ekranda kalması gerekiyor GPU da kullanma ekranda kullan. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için.
metehan5 dedi: Kanka zaten bütün oyunlarda ekranda kalması gerekiyor GPU da kullanma ekranda kullan. Genişletmek için tıkla... Tamam kanka çok teşekkür ederim bilgi verdiğin için.