mustafaaozk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.018 Çözümler 14 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 28 Ağustos 2024 #2 Bazen oluyor oyunu açıp kapatmak lazım.
leroux777 Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 mustafaaozk dedi: Bazen oluyor oyunu açıp kapatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda aynı.
mustafaaozk dedi: Bazen oluyor oyunu açıp kapatmak lazım. Genişletmek için tıkla... Bütün oyunlarda aynı.
mustafaaozk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.018 Çözümler 14 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 28 Ağustos 2024 #4 leroux777 dedi: Bütün oyunlarda aynı. Genişletmek için tıkla... Driver silip kurun DDU ile sonra Experience kendi sitesinden ayrı indirin. O driver da yüklü olanla kurmayın.
leroux777 dedi: Bütün oyunlarda aynı. Genişletmek için tıkla... Driver silip kurun DDU ile sonra Experience kendi sitesinden ayrı indirin. O driver da yüklü olanla kurmayın.
leroux777 Centipat Katılım 11 Mart 2024 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #5 mustafaaozk dedi: Driver silip kurun DDU ile sonra Experience kendi sitesinden ayrı indirin. O driver da yüklü olanla kurmayın. Genişletmek için tıkla... Hallettim cevabın için teşekkürler.
mustafaaozk dedi: Driver silip kurun DDU ile sonra Experience kendi sitesinden ayrı indirin. O driver da yüklü olanla kurmayın. Genişletmek için tıkla... Hallettim cevabın için teşekkürler.
Wresst Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 137 5 Şubat 2025 #6 leroux777 dedi: Hallettim cevabın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasil halleriniz acaba bende de aynı sorun var.
leroux777 dedi: Hallettim cevabın için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasil halleriniz acaba bende de aynı sorun var.
mustafaaozk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 1.018 Çözümler 14 Yer Turkey Daha fazla Sistem Özellikleri I5-11400H ,RTX 3060 (6GB VRAM) LAPTOP GPU , 32GB RAM. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 5 Şubat 2025 #7 Wresst dedi: Nasil halleriniz acaba bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartını driverını silip NVIDIA sitesinde driver indirip tekrar yükle. Olmazsa oyunu aç kapa yap bazen tekte oluyor bazen geç algılıyor. Sürücüde sadece ekran kartı sürücüsünü indir experence ya da NVIDIA App ayrı indir yükle.
Wresst dedi: Nasil halleriniz acaba bende de aynı sorun var. Genişletmek için tıkla... DDU ile ekran kartını driverını silip NVIDIA sitesinde driver indirip tekrar yükle. Olmazsa oyunu aç kapa yap bazen tekte oluyor bazen geç algılıyor. Sürücüde sadece ekran kartı sürücüsünü indir experence ya da NVIDIA App ayrı indir yükle.