GTX 1050 Ti kullanıyorum. Driverları güncelleyince FPS düşmesi yaşıyordum. Daha eski ve stabil bir sürüme geçtim. Bugün bilgisayarı açtığımda kendi kendine en güncel sürüme güncellemiş. Altta paylaştığım videoda olan ayarı yaptım.
DDU ile sürücü kaldırdıktan sonra internet sitesinden istediğim sürümü indirdim. Nvidia denetim masasında öyle bir ayar yok. Nvidia Geforce Experience uygulamasını güncelleme yapmasın diye kaldırmıştım.
Nvidia 3D ayarları kısmına gelin. Akabinde mavi renkte yazılmış güncellemeleri yönet tuşundan "Güncellemeleri otomatik olarak denetle" seçeneğinin tikini kaldırın ve kaydedin.
Nvidia 3D ayarları kısmına gelin. Akabinde mavi renkte yazılmış güncellemeleri yönet tuşundan "Güncellemeleri otomatik olarak denetle" seçeneğinin tikini kaldırın ve kaydedin.
Dün DDU ile temiz kurulum yaptım. Eski driver'ı yükleyinde Geforce Experience otomatik olarak geldi ve güncelleme buldu. Bende güncellemeyi kur demeden uygulamayı silmiştim.
Dün DDU ile temiz kurulum yaptım. Eski driver'ı yükleyinde Geforce Experience otomatik olarak geldi ve güncelleme buldu. Bende güncellemeyi kur demeden uygulamayı silmiştim.