S SkipS Hectopat Katılım 29 Ekim 2014 Mesajlar 232 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2015 #1 Nvindia sürücü indirme yerinde otomatik bul diyorum, java yükleyin diyor. Aslında Java 64 Bit var ama niye ise kabul etmiyor. Sistem Windows 10. Bilen veya aynı sorunu yaşayan yok mu?
Nvindia sürücü indirme yerinde otomatik bul diyorum, java yükleyin diyor. Aslında Java 64 Bit var ama niye ise kabul etmiyor. Sistem Windows 10. Bilen veya aynı sorunu yaşayan yok mu?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2015 #2 Java ve tarayıcı güncel ise farklı bir tarayıcıdan deneyiniz. Yine olmazsa manuel olarak kurulum yapınız.
Java ve tarayıcı güncel ise farklı bir tarayıcıdan deneyiniz. Yine olmazsa manuel olarak kurulum yapınız.
Porsuk Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 85 Yer İstanbul 1 Ağustos 2015 #3 Ben de bu sorunu yaşıyorum, ne yaptıysam çözemedim.. Elle arama yaparak güncellemeleri buluyorum sıkıntı yok da, java niye kullanılmıyor anlamadım..
Ben de bu sorunu yaşıyorum, ne yaptıysam çözemedim.. Elle arama yaparak güncellemeleri buluyorum sıkıntı yok da, java niye kullanılmıyor anlamadım..
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ağustos 2015 #4 Mozilla için durum aynı mı?
Porsuk Megapat Katılım 16 Haziran 2015 Mesajlar 85 Yer İstanbul 1 Ağustos 2015 #5 Mozilla'da gayet güzel çalışıyor.
T teknobilimsat Hectopat Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2017 #6 sayın technopat çalışanları sorular mı ağır geldi??cevap vermeyi düşünüyor musunuz?zor yerden mi sordular???
sayın technopat çalışanları sorular mı ağır geldi??cevap vermeyi düşünüyor musunuz?zor yerden mi sordular???
MrKuark Kilopat Katılım 30 Ağustos 2015 Mesajlar 79 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bigisayar Mühendisi 10 Mayıs 2017 #7 Nvida sayfasındaki bu çoğu tarayıcılarda var. Sana tavsiyem manuel olarak indirmen.
A Ayyıldız6638 Hectopat Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2017 #8 SkipS dedi: Nvindia sürücü indirme yerinde otomatik bul diyorum, java yükleyin diyor. Aslında Java 64 Bit var ama niye ise kabul etmiyor. Sistem Windows 10. Eki Görüntüle 92600 Bilen veya aynı sorunu yaşayan yok mu? Genişletmek için tıkla... Var. Aynısını herkese yapıyorlar. Seni bi suçun yok. O sitede otomatiğe tıklarsan öyle birşey oluyor işte. Manuel kuruyorsun kafaya takmıyorsun.
SkipS dedi: Nvindia sürücü indirme yerinde otomatik bul diyorum, java yükleyin diyor. Aslında Java 64 Bit var ama niye ise kabul etmiyor. Sistem Windows 10. Eki Görüntüle 92600 Bilen veya aynı sorunu yaşayan yok mu? Genişletmek için tıkla... Var. Aynısını herkese yapıyorlar. Seni bi suçun yok. O sitede otomatiğe tıklarsan öyle birşey oluyor işte. Manuel kuruyorsun kafaya takmıyorsun.
hamza545000 Femtopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ekim 2020 #9 Ayyıldız6638 dedi: Var. Aynısını herkese yapıyorlar. Seni bi suçun yok. O sitede otomatiğe tıklarsan öyle birşey oluyor işte. Manuel kuruyorsun kafaya takmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır ben kendi güncel driverımı bulamadım da otomatik bulsa daha iyi. Ekran kartım= Nvidia Geforce GT 730 Yani bulsam bile hata veriyor indirmiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2020
Ayyıldız6638 dedi: Var. Aynısını herkese yapıyorlar. Seni bi suçun yok. O sitede otomatiğe tıklarsan öyle birşey oluyor işte. Manuel kuruyorsun kafaya takmıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hayır ben kendi güncel driverımı bulamadım da otomatik bulsa daha iyi. Ekran kartım= Nvidia Geforce GT 730 Yani bulsam bile hata veriyor indirmiyor.
aybars_601 Femtopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2020 #10 manual nasıl indirebilirim?