Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #1 Ses denetim masasında NVIDIA output diye bir şey var ve takılı değil yazıyor. Bu nedir ne işe yarar? Bilen biri varsa ve söylerse sevinirim. Not: Bilgisayarımın sesinde falan bir sorun yok, sadece onun ne işe yaradığını merak ediyorum. Dosya Ekleri NVIDIA Output.png 28,2 KB · Görüntüleme: 113 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Nisan 2021
Ses denetim masasında NVIDIA output diye bir şey var ve takılı değil yazıyor. Bu nedir ne işe yarar? Bilen biri varsa ve söylerse sevinirim. Not: Bilgisayarımın sesinde falan bir sorun yok, sadece onun ne işe yaradığını merak ediyorum.
blavlmao Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 2.741 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer 36 23 Nisan 2021 #2 HDMI ve DP kabloları da ses iletir. Output’lar da bunu ifade ediyor. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 23 Nisan 2021 #3 blavlmao dedi: HDMI ve DP kabloları da ses iletir. Output'lar da bunu ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
blavlmao dedi: HDMI ve DP kabloları da ses iletir. Output'lar da bunu ifade ediyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.