B Barskk Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 244 29 Kasım 2022 #1 İnternette biraz araştırdım insanlarda destekleyen oyun diye hata veriyor fakat bende durum öyle değil. Menüyü açabiliyorum fakat hiçbir ayar yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Dosya Ekleri Screenshot_1.png 354,7 KB · Görüntüleme: 72
İnternette biraz araştırdım insanlarda destekleyen oyun diye hata veriyor fakat bende durum öyle değil. Menüyü açabiliyorum fakat hiçbir ayar yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #2 Alt r ile sekme gelecek oradan solda oyun filtrelerinden keskinleştirmeyi eklediğinde ayarlayabilmen lazım.
Alt r ile sekme gelecek oradan solda oyun filtrelerinden keskinleştirmeyi eklediğinde ayarlayabilmen lazım.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 22 29 Kasım 2022 #3 NVIDIA Ansel Valorant'ı desteklemeyeli bayağı oluyor. En son flashları yok ediyor diye kaldırılmıştı.
NVIDIA Ansel Valorant'ı desteklemeyeli bayağı oluyor. En son flashları yok ediyor diye kaldırılmıştı.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #4 babypluto dedi: NVIDIA Ansel Valorant'ı desteklemeyeli bayağı oluyor. En son flashları yok ediyor diye kaldırılmıştı. Genişletmek için tıkla... Ansel fotoğraf modu değil miydi?
babypluto dedi: NVIDIA Ansel Valorant'ı desteklemeyeli bayağı oluyor. En son flashları yok ediyor diye kaldırılmıştı. Genişletmek için tıkla... Ansel fotoğraf modu değil miydi?
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 22 29 Kasım 2022 #5 Ryse dedi: Ansel fotoğraf modu değil miydi? Genişletmek için tıkla... Pardon Freestyle.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #6 babypluto dedi: Pardon freestyle. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi iki gezindim Valorant'ta flashları HUD olarak kodladıkları için Remove HUD filtresi flashları kaldırıyor.
babypluto dedi: Pardon freestyle. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi iki gezindim Valorant'ta flashları HUD olarak kodladıkları için Remove HUD filtresi flashları kaldırıyor.
B Barskk Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 244 29 Kasım 2022 #7 Ryse dedi: Alt r ile sekme gelecek oradan solda oyun filtrelerinden keskinleştirmeyi eklediğinde ayarlayabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Alt+R denedim hiç bir sekme ya da başka bir şey gelmedi ekrana.
Ryse dedi: Alt r ile sekme gelecek oradan solda oyun filtrelerinden keskinleştirmeyi eklediğinde ayarlayabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Alt+R denedim hiç bir sekme ya da başka bir şey gelmedi ekrana.
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #8 GeForce Experience kurulu mu? Bir de yer paylaşımı açman lazım bunun için.
B Barskk Hectopat Katılım 20 Kasım 2019 Mesajlar 244 29 Kasım 2022 #9 Ryse dedi: GeForce Experience kurulu mu? Bir de yer paylaşımı açman lazım bunun için. Genişletmek için tıkla... Kurulu. Yer paylaşımı ne oluyor?
Ryse dedi: GeForce Experience kurulu mu? Bir de yer paylaşımı açman lazım bunun için. Genişletmek için tıkla... Kurulu. Yer paylaşımı ne oluyor?
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #10 Altr r ile açtığımız ekranı aktive ediyor.