NVIDIA oyunu optimize et ayarı nedir?

dadashaktan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir oyuna tıkladım ve optimize et ayarıyla karşılaştım bu ayar oyuna benim sistemimin kaldırabileceği en uygun ayarlara mı getiriyor ne yapıyor?

Kartına göre ayar yapmaya çalışıyor ama pek başarılı sayılmaz. Kendin deneyerek ayarlaman daha sağlıklı olur.

Bilgisayarınızın ideal ayarlarını bulup ayarlıyor.

Arkadaşlar bir oyuna tıkladım ve optimize et ayarıyla karşılaştım bu ayar oyuna benim sistemimin kaldırabileceği en uygun ayarlara mı getiriyor ne yapıyor?

Eki Görüntüle 1699831
Sisteminin en ideal ayarlarını sağlar. Kaldırabileceği en uygun ayar demiyelim de en optimum ayarlar diyelim. Ben hep bu optimum ayarlarda kullanıyorum öneririm.

Diyebilirsiniz bir sakınca yoktur.

Oyun kasmaz değil mi?
Deneyip görmen lazım. Mesela hiçbir oyunda sıkıntı yaşamazken optimize ayarlarda GTA 5 de aşırı çimenli yerlerde online modda 50 FPS bile görmüştüm bu kartla. Oyunun optimizasyonu bağlı. Çoğu oyunda sorun çıkarmaz.

Sistemine bağlı eğer iyiyse kasmaz kötüyse kaşar bu uygulama sadece oyun içi ayar yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…