K kozalak000 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Merhaba, NVIDIA Pendulum test güvenilir mi acaba? Yükleyeceğim fakat emin olamadım. Virüs falan bulaşmaz değil mii pek bir bilgim yok. Koruyucu antivirüsüm de yok.
Merhaba, NVIDIA Pendulum test güvenilir mi acaba? Yükleyeceğim fakat emin olamadım. Virüs falan bulaşmaz değil mii pek bir bilgim yok. Koruyucu antivirüsüm de yok.
Erdem32146 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 518 Çözümler 6 Yer Bill Gates'in yanında aşılara çip takıyor. Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 kozalak000 dedi: Merhaba, NVIDIA Pendulum test güvenilir mi acaba? Yükleyeceğim fakat emin olamadım. Virüs falan bulaşmaz değil mii pek bir bilgim yok. Koruyucu antivirüsüm de yok. Genişletmek için tıkla... Download NVIDIA Tech Demos Download free demos and experience how NVIDIA GeForce technology improves graphics and your games. www.nvidia.com.tr Buradan indiriyorsanız tabii ki de sıkıntı çıkmaz. NVIDIA'nın orijinal sitesi.
kozalak000 dedi: Merhaba, NVIDIA Pendulum test güvenilir mi acaba? Yükleyeceğim fakat emin olamadım. Virüs falan bulaşmaz değil mii pek bir bilgim yok. Koruyucu antivirüsüm de yok. Genişletmek için tıkla... Download NVIDIA Tech Demos Download free demos and experience how NVIDIA GeForce technology improves graphics and your games. www.nvidia.com.tr Buradan indiriyorsanız tabii ki de sıkıntı çıkmaz. NVIDIA'nın orijinal sitesi.
K kozalak000 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 160 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 Konu kilitlensin lütfen.