soldad Yoctopat Katılım 26 Ekim 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:25 #1 Arkadaşlar selam; RTX 4060 seçmeme rağmen neden CPU'da kalıyor, nedenı nedir? Yardım edın. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-10-26 131532.png 37,3 KB · Görüntüleme: 5
Greenville Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 3.641 Makaleler 3 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 13:58 #2 soldad dedi: Arkadaşlar selam; RTX 4060 seçmeme rağmen neden CPU'da kalıyor, nedenı nedir? Yardım edın. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok, laptoplarda oyunlar ve ağır yükler dışında sisitem entegre gpu kullanır. Merak etmeyin. Artı 0 Eksi
soldad dedi: Arkadaşlar selam; RTX 4060 seçmeme rağmen neden CPU'da kalıyor, nedenı nedir? Yardım edın. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir sorun yok, laptoplarda oyunlar ve ağır yükler dışında sisitem entegre gpu kullanır. Merak etmeyin.
KS KS soldad Yoctopat Katılım 26 Ekim 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 15:47 #3 Greenville dedi: Herhangi bir sorun yok, laptoplarda oyunlar ve ağır yükler dışında sisitem entegre gpu kullanır. Merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... sagolasın bır sorum daha var .arkadaslar renk ayarı yapabılıyorken ben yapamıyorum yazmıyor Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-10-26 154608.png 24,4 KB · Görüntüleme: 2 Artı 0 Eksi
Greenville dedi: Herhangi bir sorun yok, laptoplarda oyunlar ve ağır yükler dışında sisitem entegre gpu kullanır. Merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... sagolasın bır sorum daha var .arkadaslar renk ayarı yapabılıyorken ben yapamıyorum yazmıyor
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.160 Çözümler 555 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 16:43 #4 soldad dedi: Sağ olasın bır sorum daha var. Arkadaşlar renk ayarı yapabılıyorken ben yapamıyorum yazmıyor. Genişletmek için tıkla... MUX switch olmadığı sürece ekranı dahili GPU kontrol eder. Ondan gözükmüyordur. Eğer MUX switch varsa açabilirsiniz. Bu sayede ekranı NVIDIA GPU kontrol eder. Renk ayarlarınıda NVIDIA ekran kartı ayarlarından yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
soldad dedi: Sağ olasın bır sorum daha var. Arkadaşlar renk ayarı yapabılıyorken ben yapamıyorum yazmıyor. Genişletmek için tıkla... MUX switch olmadığı sürece ekranı dahili GPU kontrol eder. Ondan gözükmüyordur. Eğer MUX switch varsa açabilirsiniz. Bu sayede ekranı NVIDIA GPU kontrol eder. Renk ayarlarınıda NVIDIA ekran kartı ayarlarından yapabilirsiniz.