Alperen S Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 191 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Uzmanı 27 Şubat 2021 #1 Merhaba, başlıkta da bahsettiğim gibi buradaki PhysX ayarı ne işe yaramakta şu andaki ayarım uygun mudur? Teşekkür ederim.
Merhaba, başlıkta da bahsettiğim gibi buradaki PhysX ayarı ne işe yaramakta şu andaki ayarım uygun mudur? Teşekkür ederim.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #2 Alperen S dedi: Merhaba, başlıkta da bahsettiğim gibi buradaki PhysX ayarı ne işe yaramakta şu andaki ayarım uygun mudur? Teşekkür ederim. Eki Görüntüle 899226 Genişletmek için tıkla... Hocam üzerinde güçlü bir fizik motorudur yazıyor orası ne demek olduğunu orayı okuyarak öğrenebilirsiniz.
Alperen S dedi: Merhaba, başlıkta da bahsettiğim gibi buradaki PhysX ayarı ne işe yaramakta şu andaki ayarım uygun mudur? Teşekkür ederim. Eki Görüntüle 899226 Genişletmek için tıkla... Hocam üzerinde güçlü bir fizik motorudur yazıyor orası ne demek olduğunu orayı okuyarak öğrenebilirsiniz.
İsimsizÜye Femtopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 Bu benim bildiğim kadarı ile eski RTX gibi bir şey ilk olarak GTX 200 serisi hatta ondan önce mi ne geldi ama yanlış bilgi vermek istemem.
Bu benim bildiğim kadarı ile eski RTX gibi bir şey ilk olarak GTX 200 serisi hatta ondan önce mi ne geldi ama yanlış bilgi vermek istemem.
Alperen S Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 191 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Uzmanı 27 Şubat 2021 #4 Emrullah Önemli dedi: Hocam üzerinde güçlü bir fizik motorudur yazıyor orası ne demek olduğunu orayı okuyarak öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne işe yaradığını az çok biliyorum fakat bu ayarın ekran kartında mı, işlemcide mi yoksa otomatikte kalması mı daha sağlıklıdır?
Emrullah Önemli dedi: Hocam üzerinde güçlü bir fizik motorudur yazıyor orası ne demek olduğunu orayı okuyarak öğrenebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne işe yaradığını az çok biliyorum fakat bu ayarın ekran kartında mı, işlemcide mi yoksa otomatikte kalması mı daha sağlıklıdır?
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #5 Alperen S dedi: Ne işe yaradığını az çok biliyorum fakat bu ayarın ekran kartında mı, işlemcide mi yoksa otomatikte kalması mı daha sağlıklıdır? Genişletmek için tıkla... Otomatikte kalması çünkü kendisi seçsin en iyi olan donanımın kullanılacağını.
Alperen S dedi: Ne işe yaradığını az çok biliyorum fakat bu ayarın ekran kartında mı, işlemcide mi yoksa otomatikte kalması mı daha sağlıklıdır? Genişletmek için tıkla... Otomatikte kalması çünkü kendisi seçsin en iyi olan donanımın kullanılacağını.
Alperen S Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 191 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan Kaynakları Uzmanı 27 Şubat 2021 #6 Emrullah Önemli dedi: Otomatikte kalması çünkü kendisi seçsin en iyi olan donanımın kullanılacağını. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim, bir de aşağıdaki "PhysX'e ayır" kısmını tikte bırakmak hata mı olur? Alperen S dedi: Tamamdır teşekkür ederim, bir de aşağıdaki "PhysX'e ayır" kısmını tikte bırakmak hata mı olur? Genişletmek için tıkla... Otomatik moda alınca o kısmı da elleyemez oldum en iyisini NVIDIA bilir deyip kenara çekiliyorum. Tekrardan teşekkürler.
Emrullah Önemli dedi: Otomatikte kalması çünkü kendisi seçsin en iyi olan donanımın kullanılacağını. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim, bir de aşağıdaki "PhysX'e ayır" kısmını tikte bırakmak hata mı olur? Alperen S dedi: Tamamdır teşekkür ederim, bir de aşağıdaki "PhysX'e ayır" kısmını tikte bırakmak hata mı olur? Genişletmek için tıkla... Otomatik moda alınca o kısmı da elleyemez oldum en iyisini NVIDIA bilir deyip kenara çekiliyorum. Tekrardan teşekkürler.
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #7 Alperen S dedi: Tamamdır teşekkür ederim, bir de aşağıdaki "PhysX'e ayır" kısmını tikte bırakmak hata mı olur? Otomatik moda alınca o kısmı da elleyemez oldum en iyisini NVIDIA bilir deyip kenara çekiliyorum. Tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi forumlar...
Alperen S dedi: Tamamdır teşekkür ederim, bir de aşağıdaki "PhysX'e ayır" kısmını tikte bırakmak hata mı olur? Otomatik moda alınca o kısmı da elleyemez oldum en iyisini NVIDIA bilir deyip kenara çekiliyorum. Tekrardan teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam iyi forumlar...