Çözüldü NVIDIA PhysX nedir, silinmeli mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, bugün program kaldır/ekle kısmında bir uygulama dikkatimi çekti. Anlamadığım şey, benim hiçbir parçam NVIDIA değil. Ayrıca bu uygulamayı ben de yüklemedim. Adı NVIDIA PhysX uygulamanın. NVIDIA PhysX nedir, silersem bir şey olur mu?

PhysX destekleyen oyunlarda ekstra grafik iyileştirmeleri yapan bir motor. Mafia 2 falan yüklediyseniz yanında yüklenmiş olabilir, silmenizin bir zararı yok ama kalabilir.

DirectX11 ile yapılan fiziklerin bir kısmını DirectX 9-10 da çalıştırmaya yarıyor sadece NVIDIA kartlarda çalışıyor olması lazım.

Artı -5 Eksi
DirectX11 ile yapılan fiziklerin bir kısmını DirectX 9-10 da çalıştırmaya yarıyor sadece NVIDIA kartlarda çalışıyor olması lazım.
Bende onu anlamadım ki zaten. Galiba arkadaşın dediği gibi bir oyunu indirirken Steam otomatik indirmiş olabilir.

Bende onu anlamadım ki zaten. Galiba arkadaşın dediği gibi bir oyunu indirirken Steam otomatik indirmiş olabilir.

Batman serisi AMD kartlarda çalışmasa bile kurulumu zorunlu kılıyor silmen bazı oyunların açılmamasına sebebiyet verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…